Beoordelingen 

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld in opdracht van Toyota Nederland. 
De waardering en de commentaren die u hieronder kunt lezen zijn niet door ons aangepast.

679 commentaren van in totaal 679 beoordelingen
Service
Jessica Diekstra (Delft)
07/12/2018
9

Een prima service en zeer klantvriendelijk.

Service
A van der Valk
05/12/2018
10

Goede service, aardige mensen, altijd behulpzaam. De auto word gewassen wat heel plezierig is, echt top.

Service
cor zegwaard (rijswijk)
05/12/2018
10

vertrouwd adres.

Service
ed zwaan (delft)
05/12/2018
10

om dat het een goed bedrijf is met hele vriendelijke mensen en een goede service

Service
Gerard Valkenburg. (Delft)
05/12/2018
10

Door het volledig vertrouwen van de mensen aan de balie als ook in de werkplaats.

Service
M. van Schooneveld (Delft)
05/12/2018
9

Altijd een goed antwoord op elke vraag. Kwaliteit van Toyota is buiten kijf.

Service
Mevr. Schweigman
05/12/2018
10

het is een perfecte garage, alle afspraken worden nagekomen en naar mijn tevredenheid uitgevoerd. Daarnaast is de gastvrijheid groot en het personeel buitengewoon vriendelijk

Service
Mw. Vertegaal (Leidschendam)
05/12/2018
8

Erg tevreden over de klantvriendelijkheid en service van Digo Delft

Service
R.J.vandenAkker (Delft)
05/12/2018
9

D.I.G.O is goed

Service
H. Hendriksen (Dordrecht)
30/11/2018
9

D.I.G.O. voert werkzaamheden uit volgens plan. Van te voren staan de kosten vast en dat klopt met de realisatie. Bovendien hebben zij het geluk met auto's te werken, die net zo betrouwbaar zijn als zij zelf. Daar doen zij ook hun best voor. Daarnaast is er altijd tijd voor een gratis kop koffie in een prettige ruimte. Het personeel staat je altijd vriendelijk te woord.

Service
Linberg (Schipluiden)
30/11/2018
7

Ik mis heel erg de ontvangst en inrichting van de showroom. Is zo kil en zakelijk geworden. Past niet bij de vriendelijke en warme medewerkers daar. Heel jammer meneer Toyota ??

Service
Mevr. Looije (Den Haag)
30/11/2018
9

Vriendelijke receptie, aangename wachtruimte met lekkere koffie . Altijd tijd om kleine problemen gelijk op te lossen. Auto wordt netjes en schoon teruggegeven.

Service
Nico Zuijdervliet (Delft)
30/11/2018
10

Ik ben al vele jaren klant bij DIGO en nog steeds met volle tevredenheid. Daarnaast maakt Toyota gewoon prima auto's. En als er een keer iets is dan wordt het opgelost, en in goed overleg als dat gezien de situatie nodig is.

Service
T. Sterk
30/11/2018
6

Batterijonderzoek had ik de vorige keer al geweigerd als niet nodig. Werd nu toch uitgevoerd en in rekening gebracht.

Verkoop
Dhr. O.v.S.
27/11/2018
9

Vriendelijk en kundig personeel. Schone goed uitgeruste werkplaats.

Service
Hans van Rooijen (Haarlem)
27/11/2018
10

De service die ik kreeg toen ik de auto kocht, en de service die ik krijg bij het onderhoud van de auto maken het mij meer dan waard om telkens vanuit Haarlem naar Delft te rijden!

Service
A.W.C.M BODE (DELFT)
23/11/2018
10

OMDAT IK ER AL LANGE TIJD PRIMA BEN GEHOLPEN

Service
Dhr. L. den Breejen (Delft)
23/11/2018
10

We zijn al vele jaren tevreden klanten van DIGO Delft. De medewerkers zijn vriendelijk en gastvrij, geven goede informatie bij aankoop van nieuwe auto en ook heldere en deskundige uitleg over eventuele werkzaamheden aan de auto.

Service
Paul Uiterdijk
23/11/2018
8

Digo staat voor zijn klant.

Service
E.A.G (Delft)
16/11/2018
7

Ja ik ben wel tevreden maar de airconditioning heb ik laten maken maar is nog steeds niet goed gemaakt

Service
Wim Smit (Delft)
14/11/2018
9

De klant is koning is mijn ervaring. Ik kom al jaren bij DIGO en heb geen klachten!

Service
Demi (Rijswijk)
09/11/2018
10

Er werkt vriendelijk personeel die je goed te woord staat. Daarnaast goede uitleg gekregen over de werkzaamheden! Fijn!

Service
Ed Boin (Den Haag)
09/11/2018
9

Zeer vriendelijke mensen en je wordt er goed te woord gestaan , als je binnen komt straalt het de vriendlijkheid je toe.

Service
M.J. van den Broek (Monster )
09/11/2018
10

Geweldige service, altijd vriendelijke en zeer hulpvaardige medewerkers. Je krijgt een eerlijke behandeling en word geen oor aangenaaid . Ga al meer dan 10 jaar naar deze garage! Helemaal top.

Service
S. Daman (Delft)
09/11/2018
9

Duidelijke en heldere communicatie, prima kwaliteit.

Service
Dhr. R. Bakker
02/11/2018
10

Ik heb een jaar geleden een nieuwe Toyota gekocht bij DIGO en deze nu voor een onderhoudsbeurt naar de garage gebracht. De service is perfect, en bovendien zijn het hoofd vd werkplaats en de medewerkers zeer deskundig.De prijzen zijn zeer redelijk.

Service
Rob Doorneveld
02/11/2018
10

Goede, vriendelijk en deskundige service. Ik kom hier al jaren naar volle tevredenheid.Ik kan iedereen deze dealer aanraden. Top!

Service
Maessen (Rijswijk (ZH))
29/10/2018
10

Al meer dan 25 jaar klant, naar volle tevredenheid. Absoluut betrouwbaar. En denken met je mee.

Verkoop
M.G.R.Dingenouts
29/10/2018
9

De service en vriendelijkheid richting de klant is erg positief. Enigste minpuntje vind ik het stukje aftersales wat ontbreekt nadat de auto is verkocht. Wel beloven contact op te nemen hoe het gaat, maar het dan uiteindelijk niet doen.

Service
Sylvia (Den Haag)
29/10/2018
9

Goede service, duidelijke afspraken, behulpzaam.

Verkoop
Dhr R. Smits (Pijnacker)
17/10/2018
9

Goede ontvangst , klantvriendelijke mensen .Goed geholpen tijdens de keuze die wij hebben gemaakt om een Toyota te gaan leasen .

Service
Nick Sukul (Delft)
08/10/2018
9

Betrouwbaar en tegen van te voren opgegeven kosten.

Service
Cees Burggraaf (Vlaardingen)
05/10/2018
9

Zeer stabiele en vertrouwen wekkende leverancier-klant relatie op basis van het uiterst betrouwbare product "Toyota auto's" gedurende meer dan 30 jaar. Je wordt er bij name gekend!

Service
Joop Remkes (Den Haag)
05/10/2018
9

Vanaf de aanschaf van de auto tot op heden, is er altijd een blijk van waardering als je weer terug komt en je waardering toont voor het geen voor je gedaan is.

Service
Maria van Luijtelaar (Rijswijk)
05/10/2018
10

Kom al sinds 1984 bij DIGO. Dat zegt het al.

Service
Ton Lansbergen (Schipluiden)
27/09/2018
8

Wel duur maar erg tevreden over hun werkzaamheden.

Service
Gre Blinksma (Delft)
26/09/2018
8

Ik altijd vriendelijk en eerlijk ben behandeld

Service
Rinie van Wissen (Delft)
26/09/2018
9

Betrouwbaar, kosten vooraf met uitleg.

Service
Dhr. Chris Havinga (Rijswijk (ZH))
25/09/2018
10

Deskundig, vriendelijk en ter zake. Ik kom graag bij D.I.G.O..Zij hebben mij altijd uit de brand geholpen. Ik vertrouw het personeel ook blindelings.

Service
William van der Heiden (Delft)
24/09/2018
10

Ben erg tevreden.

Service
mw. A.S. Kraaijenbrink
21/09/2018
10

Tevreden over de klantvriendelijke contacten.

Service
Bert (Delft)
19/09/2018
9

Goede garage, niet goedkoop. Wel erg betrouwbaar. Geen problemen ondervonden.

Service
Marianne Kooij (Delft)
19/09/2018
8

Vorige week heeft mijn auto een beurt en APK gehad bij Digo De prijs ervan klopte met de vooraf gegeven prijsopgave Tot mijn verrassing was de auto zelfs gewassen! Dat maakte mijn tevredenheid nog groter!

Service
Dhr. Sterkenburg
17/09/2018
10

Ik ben eigenlijk altijd helemaal tevreden over de service van Toyota DIGO.

Service
ir GPLM Hoogeveen
13/09/2018
10

Digo is een van de betere autobedrijven. Na 27 jaar als klant is het mijn ervaring dat de medewerkers van de werkplaats, de verkoopafdeling en de receptie er een eer in stellen om volmaakte service te verlenen.

Service
M. Helder (Schiedam )
13/09/2018
9

Vriendelijk personeel, duidelijke uitleg,

Service
E. Naaborg-van Zuijlen (Delft)
06/09/2018
9

Ik word snel geholpen als er problemen met de auto zijn.De medewerkers zijn kundig en vriendelijk en ik krijg van te voren of tijdens de werkzaamheden een prijsopgaaf.

Service
Ton Wiegman (Delft)
05/09/2018
10

Een prettige dealer met goede deskundige receptie. De koffie staat er altijd klaar.

Service
Frans Volkering (Den Haag)
31/08/2018
9

Het is naar mijn vorige toelichting nog steeds een TOP BEDRIJF, en ik kan dit alleen maar WEER vermelden.Ze zijn daar heel goed bezig MET DE HELE CLUB.

Service
Hr Eef Delfgauw (Rijswijk (Z-H))
31/08/2018
9

Rijden al ruim 35 jaar met Toyota en sinds 03-1995 bij DIGO - TOYOTA te Delft, de service is uitstekend, altijd worden geholpen op prettige wijze, dus houden zo en niets veranderen

Verkoop
A.J.Blom (Delft)
29/08/2018
8

alles is keurig geregeld

Service
Willemien Heere (Rijswijk)
28/08/2018
10

Digo is een zeer bekwaam bedrijf met erg aardige en prettige medewerkers. Nooit problemen gehad, altijd bereidwillig en service gericht. Zoals bandenspanning, ruitenvloeistof enzovoort.

Service
Johan Priem (Delft)
24/08/2018
8

Zeer correcte behandeling en altijd bereidwillig in zoeken naar oplossingen

Service
Anita Vork (Den Haag)
22/08/2018
10

Zoals altijd zeer servicegericht, vriendelijk en flexibel. Het is elke cent waard.

Service
Dhr. A.M. Olieman (Maasland)
22/08/2018
9

Een deskundig en zeer vriendelijke Toyota garage waar ik graag terug kom en aanbeveel bij vrienden en kennissen.

Service
Dhr. Ik E. Nafissi (Zoetermeer )
22/08/2018
10

Vanaf 2011 ben ik klant van dit bedrijf en ik heb nooit slechte ervaring gehad, altijd naar mijn wens.

Service
Hans Wittenberg (Naaldwijk)
22/08/2018
9

goede service en vriendelijk personeel.

Service
Rob verhoef
22/08/2018
8

Goed geholpen,deskundig personeel,goede nazorg.

Service
Tieneke (Delft)
21/08/2018
9

behulpzaam correct

Service
Cas lemmers (Schipluiden)
20/08/2018
10

Prettig bedrijf waar je op een fijne manier wordt geholpen en je eventuele problemen prima worden verholpen

Service
Hr v.d. akker (Delft)
10/08/2018
10

Vriendelijk en correcte afhandeling

Service
Mevr. Broekhuijsen (Schipluiden)
10/08/2018
10

Wij zijn zeer tevreden over dit automobielbedrijf .

Service
John kok (Den haag)
08/08/2018
9

Gewoon goed

Service
John Souhoka (Delft)
08/08/2018
8

Snel en duidelijk. Goede service.

Service
M.wubben petri (Pijnacker)
08/08/2018
10

Een top dealer

Service
van Harmelen, Dick (Rijswijk)
08/08/2018
10

Tengevolge van de al 18 jarige ervaring met Digo in welke periode ik 6 nieuwe auto's heb aangeschaft. Nimmer enige klacht gehad. Zeer goede behandeling. Redelijke prijzen.

Service
Dhr W.L. de Steur (Delft)
07/08/2018
8

M.I. is er in de loop der jaren iets veranderd in de relatie dealer client. Ik heb dat niet als positief ervaren.

Verkoop
M. Meliesie (Den Haag)
01/08/2018
8

Bij Toyota Digo ben ik fantastisch geholpen. Ik heb een kentekenwijziging aangevraagd en zij hebben mij hierbij fantastisch ondersteund. De aflevering van mijn nieuwe Toyota was ook echt tot een feestje gemaakt en ik ben altijd welkom als er iets mee aan de hand is. Bij het eerste bezoek moesten we wel heel erg lang wachten voordat we geholpen werden ondanks dat we een afspraak hadden gemaakt.

Verkoop
H.D. van Brakel (Dordrecht)
24/07/2018
9

De gastvrijheid & betrokkenheid tijdens het gehele traject. De verkoopadviseur heeft ook alle aandacht voor de klant. ook zijn collega's begrijpen dit en ''storen'' dus ook niet.

Verkoop
Brochard (Nootdorp)
18/07/2018
10

Goede service

Service
Dick Beezemer (Delft)
18/07/2018
9

Je wordt correct te woord gestaan en al het mogelijke wordt gedaan om je te helpen

Service
J Scheffers (Rijswijk)
18/07/2018
9

Personeel correct

Service
Marianne Ierschot-Schmitz (Rijswijk)
18/07/2018
10

Goede garage met goed, deskundig en vriendelijk personeel

Service
J.L. van den Doel (Delft)
17/07/2018
9

altijd een correcte behandeling en zeer netjeser werd gezegd dat de auto gewassen was na de check, maar dat was niet het geval. helemaal geen probleem hoor maar dan misschien ook beter niet zeggen

Service
Mevrouw A.J.A. Caspers (Delft)
16/07/2018
10

Ik kom al vele jaren( minstens 20 jaar) bij deze garage. Tot op heden ben ik hier altijd zeer correct geholpen, ook als het om iets kleins ging. Zeer vriendelijk personeel. Sommige mensen aan de balie werken hier ook al lang. Het is alsof je bij oude bekende op bezoek komt.!

Service
Jeroen (Delft)
12/07/2018
10

Het is een fijn bedrijf en neemt klachten serieus. Denkt mee en volledig in service.

Service
Jan van Reeken (Den Haag)
11/07/2018
10

Goede en betrouwbare service met een smile, bovendien voor een zeer redelijke prijs. Ook bij een hele oude Toyota Camry (1999) is die er. Deze auto 8 jaar geleden bij DIGO gekocht, die was daar ook in 1999 nieuw aan de 1e eigenaar geleverd en vanaf dat moment altijd bij DIGO in onderhoud geweest. Ik wil nog wel even door met deze Camry en DIGO.

Service
Dhr. van Haaster (Den Haag)
09/07/2018
7

Werkzaamheden worden goed uitgevoerd, daar vertrouw ik op.De hoge prijs van de Japanse accu daar ben ik niet blij mee. Vergelijkbare Bosch of Varta accu's blijken de helft van de prijs die is gerekend voor de Japanse accu welke bij de onderhoudsbeurt mij werd aangeboden. Op het moment dat ik instemde met vervanging van de accu had ik nog niet het idee dat ik de hoofdprijs zou betalen voor de accu. Na wat uitzoekwerk op internet blijken gelijkwaardige accu's van Topmerken veel voordeliger dan de Japanse accu. Het zou fijn zijn als de klant een keuze wordt geboden om voor een alternatieve gelijkwaardige accu te kunnen kiezen van een Topmerk die veel minder kosten. Zo niet dan vervang ik de accu een volgende keer zelf wel.

Service
Mevr. den Hollander (Delft)
09/07/2018
8

Persoonlijke service

Service
Mevr.v.d.Mëer
09/07/2018
10

Zeer tevreden altijd de hulpende hand.Goede service.

Service
Y.L.E. Warrens-Karrenbld
02/07/2018
10

Wordt altijd vriendelijk en correct geholpen.

Service
Henk Lukassen (Delft)
28/06/2018
9

Correcte behandeling met een duidelijke uitleg over wat er moet gaan gebeuren. Vriendelijke en plezierige mensen die er werkenachter de balie maar ook de verkopers zijn zeer attent als je komt.

Service
HSA Mohamedhoesein (Denhaag)
28/06/2018
10

Omdat ik zeer tevreden Daarom een tien

Service
Ella Groot
27/06/2018
9

Prima, vak bekwaam en altijd een vriendelijk woord! problemen kunnen altijd opgelost worden!!! ze verdienen het!!!

Service
Herby karsdorp (Zoetermeer)
27/06/2018
10

Zeer tevreden

Service
Mevr. de Bruijn (Delft)
27/06/2018
10

Prettig geholpen en goede service.

Service
Mevr. M. van Rijen (Delft)
27/06/2018
10

Het is een prettig bedrijf dat ik vertrouw. Er worden geen onnodige dingen gerepareerd en de service is prima. Dat is precies wat je van een autobedrijf hoopt.

Service
M.walsen (Rijswijk)
27/06/2018
10

Geweldige dealer en werkplaats.medewekers receptie zeer klantgericht bezig.

Service
MS Alewijnse (Bergschenhoek)
25/06/2018
10

Afspraak kon ik online maken en mijn auto kon snel terecht. Prima reparatie en snelle en vriendelijke service.

Service
Cornelis Slootweg (Zoetermeer )
20/06/2018
10

Nogmaals een uitstekende toyota dealer Digo in Delft.

Service
Marianne Ierschot (Rijswijk)
20/06/2018
10

Deskundige en vriendelijke medewerkers. Reparatie perfect uitgevoerd. Toyota Corolla G6 is nu 17 jaar oud en is nog steeds perfect.

Service
Rob jokhoe (Delft)
20/06/2018
10

Goede service Vriendelijk personeel en monteurs

Service
S. de Jong
18/06/2018
8

Goede service. Bij problemen kun je snel terecht.

Service
Alexander (Pijnacker)
13/06/2018
10

Meer dan uitstekende service, duidelijke en eerlijke prijzen. Vriendelijk en kundig personeel.

Service
j baas (zoetermeer)
13/06/2018
8

goede service

Service
R Van den bosch (Zoetermeer )
13/06/2018
10

Er wordt gedaan wat ze beloven. Ze zijn bijzonder klantvriendelijk. Een prettige en overzichtelijke showroom. Kortom prettig om naar toe te gaan.

Service
R.J.vandenAkker (Delft)
13/06/2018
9

Een goede en betrouwbaare Dealer

Service
A. van der Ende (Delft)
11/06/2018
10

Altijd correct, deskundig en prettig geholpen.

Service
S. Eshuijs (Hoogvliet)
11/06/2018
9

Zeer tevreden over de behandeling hier. Goede klantvriendelijkheid, lekkere koffie(!) en deskundige hulp. Zeker aan te bevelen.

Service
Nellie Hanselaar (Wateringen)
06/06/2018
10

Ik ben al jaren klant bij DIGO tot volle tevredenheidDigo doet wat ze belovenPrettig en professioneel personeelKortom een toppie (zegt men in het Westland)

Service
Hans Ketting (Den Haag (Ypenburg))
01/06/2018
9

Zeer deskundig personeel zowel de receptie als de monteurs onderhoud gebouw netjes en schoon.

Verkoop
Dhr. van Dam
29/05/2018
9

Zeer betrouwbare dealer

Service
Cees Bregman. (Zoetermeer )
28/05/2018
9

Sympathieke medewerkers met kennis van zaken en in oplossingen denken

Service
Dick de Jong (Delft)
28/05/2018
8

Ik wordt altijd netjes en correct geholpen.

Service
A. de Jong (Delft)
24/05/2018
10

ik vind 1 x wel genoeg

Service
Arie Broekman (Pijnacker)
24/05/2018
9

in 25 geen klachten over automobielbedrijf altijd goed geholpen in die jaren

Service
C.P. van der Meer (Den - Hoorn)
24/05/2018
8

D.i.g.o. Delft maakt op mij een goede indruk en dat uit zich op de goede dienstverlening gepaard aan vakmanschap.

Service
Jan Jansen (Delft)
17/05/2018
9

Een goede en betrouwbare garage.

Service
Naaktgeboren
17/05/2018
10

Altijd netjes en correct

Service
Eric en Ans (Delft)
16/05/2018
9

Zijn al heel lang klant. Nooit problemen gehad.

Service
H. Hendriksen (Delft)
16/05/2018
9

Bij dit bedrijf krijg ik altijd een voorspelling van de te verwachten kosten en de werkelijkheid wijkt zelden af. Zelfs bij ingewikkelde zaken weten zij goed in te schatten wat er allemaal moet gebeuren en wat dat kost. Na reparatie of onderhoud komt het eigenlijk niet voor dat ik terug kom met klachten.Het personeel is vriendelijk, geduldig en snel van begrip en er staat altijd koffie klaar in alle te wensen vormen.Zij hebben geluk Toyotadealer te zijn, want dat zijn betrouwbare auto's en dat past bij hen. Een goede keuze dus van de dealer.

Service
René Vogelenzang (Delft)
16/05/2018
10

prima service en klantvriendelijk personeel.

Service
Paul Holthaus (Rijswijk)
09/05/2018
10

zeer vriendelijke mensen snel en voor komend dit is mijn derde Toyota de laatste en de voor laatste zijn hier gekocht en onderhouden

Service
Y. Zhou
09/05/2018
8

een vakkundige garage

Service
nico van rheenen. (pijnacer)
04/05/2018
9

omdat in mijn ervaring ik altijd uitstekend ben geholpen door zowel verkoop als receptie.

Service
Jan Etienne (Delft)
02/05/2018
8

Bij aankoop van 2 wagens was het niet goed gegaan.Met een goed gesprek is dat netjes opgelost

Service
Mariska (Berkel en Rodenrijs)
02/05/2018
10

Goed bedrijf!

Service
erland bakker (rijswijk)
30/04/2018
8

Perfecte betrouwbare organisatie.

Service
J. Lieftinck
30/04/2018
9

Al jarenlang klant, tot grote tevredenheid. Denkt mee met de klant. Betrouwbaar.

Service
K.Huisman (Delft)
26/04/2018
8

goede ervaringen en correcte behandeling personeel

Service
Paul van den Berg (Delft)
25/04/2018
10

Correcte ontvangst. Goede prijsopgave van tevoren. Komen afspraken na. Er wordt naar je geluisterd.

Service
Van Pelt (Delft)
25/04/2018
9

Servicegericht, deskundig en vriendelijk

Service
Mw Y.I.T. Djie-Tjan
09/04/2018
9

Ik heb de auto bij genoemde garage gekocht en heb sindsdien steeds een prettige behandeling gekregen. Daarom heb ik er zelfs de rit van Heemstede naar Delft voor over.

Service
Adrie Dumaij (Den Hoorn)
05/04/2018
8

Kwaliteit en service.

Service
Engelbert Moors
05/04/2018
10

Kwaliteit van hoog niveau, volledig betrouwbaar, zeer deskundige receptie

Service
Wilma
05/04/2018
10

Prima service. vriendelijke medewerkers, correct. Eigenlijk is alles gewoon top

Service
mevr. D.K. Neefjes-Dworak (Delft)
04/04/2018
9

Ik ben al 16 jaar een Toyota bezitter en altijd alle werkzaamheden rondom mijn Toyota's zijn door D.I.G.O uitgevoerd. Met het resultaat dat ik zeer tevreden klant ben.

Service
V.I.M. Kaulesar Sukul (Amsterdam)
04/04/2018
9

Toen ik een Toyota Prius met bij dit bedrijf kocht, zijn alle mankementen volgens het keuringsrapport goed verholpen en besloot ik daarom mijn auto daar voor service te brengen.

Service
Angelique koeleman
28/03/2018
9

Medewerkers zijn altijd klantvriendelijk, goed bereikbaar en denken mee. De wachtruimte is netjes en van alle gamekken voorzien, je wordt goed op de hoogte gebracht en komt nooit voor verrassingen te staan.

Service
henk verheijen (nootdorp)
28/03/2018
8

nette goede service en vriendelijk

Service
Petra van Kempen
28/03/2018
9

TOP geholpen

Service
Pieter Krommenhoek (Den Hoorn)
28/03/2018
10

Kom al meer dan 40 jaar bij D.I.G.O., zeer betrouwbare zaak, staan altijd direct voor je klaar,vriendelijke ontvangst.

Service
G .den Hengst
22/03/2018
10

Ik ben al 35 jaar een tevrede klant

Service
Rina Gelderblom
22/03/2018
8

Een prettige garage met fijn en terzake kundig personeel

Service
Bert Spaans (Den Haag)
21/03/2018
9

Het bedrijf is klantvriendelijk en dat hoor ik ook bij bezoekers

Service
M. Heemskerk
21/03/2018
9

Goede service, vriendelijk personeel en deskundig.

Service
Ron Kientz (Zoetermeer)
15/03/2018
10

Zeer klantvriendelijke en betrouwbare dealer.

Service
Dhr. A.W.J. De Groen (Rijswijk)
14/03/2018
10

Ik geef een tien omdat ik geen minpunten zie.

Service
JH van Put (Delft)
14/03/2018
8

Prima service. Heel klantvriendelijk bedrijf.

Service
Mevrouw A. Vergunst-Burgersdijk (Den Haag)
12/03/2018
9

Ik ben altijd zeer tevreden. Er wordt altijd gevraagd of de auto nog bevalt en of ik nog klachten heb. Ik mag altijd op de onderhoudsbeurt wachten. Men is zeer vriendelijk. Ik kom al 40 jaar bij DIGO. Daar werd ik onlangs voor beloond met een prachtige bos bloemen. Dat vind ik zeer attent.

Service
Fam. Naastepad (Naaldwijk)
07/03/2018
10

al jaren zijn wij zeer tevreden over de uitstekende service en klantvriendelijkheid van onze Toyota dealer

Service
M. Bouten (Delft)
23/02/2018
8

Snel een afspraak kunnen maken. Goed geholpen Tussentijds goed geïnformeerd. Bereikbaarheid met OV is redelijk, niet optimaal

Service
Martin (Maassluis)
21/02/2018
10

Ruim 15 jaar geleden een occasion (Mercedes Benz) gekocht, problemen mee gehad buiten de schuld van Digo.De klachten zijn altijd keurig opgelost onder garantie (5 jaar lang) nu rijdt ik al jaren een Auris en nog steeds is mijn vertrouwen in de medewerkers van Digo erg groot.

Service
H.A. Kanij (Delft)
15/02/2018
8

Ik voel mij daar altijd welkom.......wordt goed geholpen! En er wordt altijd goed voor mijn auto gezorgd.

Service
mevr h a b Meijboom Gertsen
07/02/2018
9

klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel.

Service
Piet Oostveen (Vlaardingen)
01/02/2018
10

Betrouwbare en correcte behandeling

Service
Fam. de Vries (Delft)
26/01/2018
8

We worden altijd vriendelijk geholpen, de service is perfect en er wordt goed uitgelegd wat er aan de hand is bij reparatie.

Service
mevr. Van de Kerke (Den Haag)
24/01/2018
10

een goede service en prettige afhandeling.Het is wel zo dat alle bedrijven een mening via formulier vragen en dat is erg vervelend .

Service
Anoniem
10/01/2018
8

dat verdienen ze: ik ben gewoon tevreden

Verkoop
Anoniem
08/01/2018
9

Uitstekende service, betrouwbaar en vriendelijke mensen

Service
Anoniem
08/01/2018
8

Professionals, vriendelijk

Service
Dhr.H.J.Jorna ('s-Gravenzande)
03/01/2018
9

een 10 is net 1 punt teveel, vol lof over afspraak en uitvoering.

Service
Rob Janszen (Delft)
03/01/2018
10

De werkzaamheden worden correct uitgevoerd en prima uitgelegd wat er gaat gebeuren. Ook eventuele kosten of extra kosten worden eerst goed gecommuniceerd zodat er geen verrassingen achteraf zijn. Zeer vriendelijk baliepersoneel die heel goed met je mee denken. Dit bedrijf is wat mij betreft een aanrader.

Service
Sylvia Heijes (Schiedam)
03/01/2018
10

Wordt altijd vakkundig geholpen door vriendelijk personeel. Je krijgt goede, bruikbare tips. De werkzaamheden worden altijd duidelijk uitgelegd en besproken. Je komt niet voor verrassingen te staan.

Service
Anoniem
28/12/2017
9

Vriendelijke personeel

Service
Mevr. van der Helm (Den Hoorn)
28/12/2017
9

Al jaren klant en zeer tevreden! Goede zorg voor mijn auto en vriendelijk personeel.

Service
Anoniem
20/12/2017
10

De service bij deze Toyota garage is top. Jaarlijks breng ik m’n auto voor een onderhoudsbeurt en nog nooit pech gehad. Daarnaast wordt ik altijd zeer vriendelijk geholpen door de werkplaatsreceptie.

Service
Anoniem
14/12/2017
10

DIGO is een zeer prettige dealer met kennis van zaken. ze denken altijd met de klant mee en geven goed advies. Je weet met onderhoudsbeurten vantevoren waar je aan toe bent, of je wordt tijdig gebeld.

Service
Anoniem
07/12/2017
10

Topdealer, vriendelijke receptie, keurige prijsopgave en advies. Houden zich altijd aan de afspraken. Een aanrader.

Service
piet van mil
07/12/2017
8

goed

Service
Anoniem
06/12/2017
8

ik ben tevreden over de dienstverlening en klantvriendelijkheid c.q. de kwaliteit van de uitgevoerde werkzaamheden door DIGO

Service
T,.E.Reiber (Delft)
06/12/2017
8

Betrouwbaar, Goed advies , Correct behandeld

Service
J.M. van Daalen- v.d. List (Delft)
29/11/2017
9

Zeer prettige en betrouwbare garage. Bijzondere fijne mensen die er werken. Ik vertrouw volledig op hun kennis.

Service
Mevr. C. van der Wouden (Delft)
29/11/2017
10

Prima service, niets op aan te merken. Aardige mensen aan de balie.

Service
Anoniem
22/11/2017
8

Betrouwbaar, correct in de omgang en bovenal geode auto's

Service
S. Lim (Delfgauw)
22/11/2017
10

Vriendelijk personeel, makkelijk afspraak te maken. Auto wordt gratis gewassen na beurt.

Service
Anoniem
09/11/2017
10

Zeer tevreden over de service en klantvriendelijkheid

Service
A.A. van Leeuwen (Delft)
08/11/2017
9

De onderhoudsbeurt wordt altijd correct uitgevoerd.We hebben een persoonlijke band met de receptie medewerkers.

Service
Anoniem
08/11/2017
7

Wachtruimte verdient een update.

Service
Anoniem
08/11/2017
9

Hoge kwaliteit van de service en geleverde werk; mooie, nette en overzichtelijke showroom.

Service
E. Vasbinder (Delft)
08/11/2017
9

Ik verval in herhaling. Het is gewoon heel prettig om bij DIGO binnen te komen, te woord gestaan wordt en behandeld wordt.

Service
Jos Peperzak (Den haag)
08/11/2017
9

Altijd makkelijk afspraak te maken. Ze doen wat ze beloven, en soms kun je er zelfs op wachten met een bakje koffie. Ik ben ook zeer te spreken over de Toyota pechhulp service.

Service
Anoniem
01/11/2017
10

Prima service, hoge kwaliteit

Service
Anoniem
01/11/2017
10

Uitstekende service, vriendelijke mensen, reeds vele jaren

Service
Anoniem
01/11/2017
9

Kennis en hulpvaardigheid.

Service
Anoniem
01/11/2017
10

ik word altijd corrext geholpen en krijg altijd uitleg wat er gedaan is.

Service
Mw. A van den Berg (Delft)
01/11/2017
8

Altijd goed geholpen en correct.

Service
Anoniem
25/10/2017
10

Een erg gezellig bedrijf en vakkundige mensen.

Service
Lianne Klok
25/10/2017
9

Hele goede service en fijn personeel, die uitstekend werk leveren en meteen klaar staan voor de klant !!

Service
R Zuiderwijk
19/10/2017
9

Correcte nette afhandeling zowel bij verkoop als onderhoud en evt schade. Uitstekend

Service
R.J.vandenAkker (Delft)
16/10/2017
9

Heel goed geholpen en vakkundig

Service
Anoniem
11/10/2017
10

service, meedenken, hulp, kundigheid en kwaliteit kloppen allemaal.

Service
Anoniem
11/10/2017
10

Ik ben altijd goed geholpen.

Service
H stabler (Delft)
11/10/2017
10

Ik kom eral jaren en ik vind de service geweldig!!!

Service
M. Klopman (Delft)
11/10/2017
9

ben sinds 1976 bij deze dealer; wat moet ik nog meer vertellen?!!!!

Service
Maria Peters (Rijswijk)
11/10/2017
9

Ik wordt altijd goed geholpen. Of bij de koop van een auto of bij werkplaats afspraken.

Service
Cees Bregman. (Benthuizen.)
05/10/2017
9

Al 25 jaar een tevreden klant.Met een pluim voor de werkplaatsreceptie.

Service
Taal (Rijswijk)
04/10/2017
10

Correcte bediening en goede service

Verkoop
Anoniem
27/09/2017
10

Goede service, klantvriendelijk, prijstechnisch aantrekkelijk

Service
Anoniem
13/09/2017
10

Vanaf mijn eerste Toyota aankoop in 1991 zijn mijn ervaringen met DIGO alleen maar gunstig. De verkoopstaf behandelde de aankoop van mijn 3 Toyota's op zeer coulante en plezierige wijze. Het garage personeel heeft gezorgd dat er probleemloos gereden kon worden. De frontdesk leverde slechts onmiddellijke en effectieve service, zelfs tijdens ongebruikelijke uren zoals lunchtijd en late uren.

Service
Hans van Nellestijn (Delft)
13/09/2017
9

Zeer tevreden en altijd oplossing gericht kijken top zowel verkoop als de service

Service
D. Engelen (Delft)
06/09/2017
9

Klantvriendelijk; goede service; werkzaamheden worden goed uitgevoerd.

Verkoop
Hr/Mevr. Delfgauw (Rijswijk (Z-H).)
06/09/2017
10

Altijd prima geholpen, er heerst een goede sfeer, de service is zeer goed en de klant staat hoog in het vaandel.

Verkoop
j.akok (den haag)
06/09/2017
9

van verkoper tot receptie en de rest niet vergeten zeer vriendelijk kan menig bedrijf van leren

Verkoop
Fer Rosemund (Delft)
05/09/2017
8

Het is een mooi bedrijf, je word altijd goed en snel geholpen, onderhoud en reparatie worden snel en vakkundig uitgevoerd.Vriendelijk personeel en goede ontvangst aan de balie.Deze dealer zou ik iedereen aanraden.

Verkoop
Anoniem
01/09/2017
9

De aangekochte Verso was het 6e exemplaar van dit type; daaraan vooraf heb 5 à 6 andere modellen van Toyota gereden. Alle auto's zijn bij DIGO gekocht. Dit zegt m.i. voldoende in het vertrouwen wat ik heb in DIGO.Ik geef een 9 omdat ik 10 overdreven vind.

Service
Anoniem
31/08/2017
9

Goede service

Service
Anoniem
23/08/2017
9

Dit bedrijf geeft altijd een duidelijk advies met een goede prijsopgave. Bij wijzigingen ben ik altijd op tijd geïnformeerd met een goed advies over wat wel en niet mogelijk is. Onderhoud kost uiteraard geld, maar DIGO denkt altijd met me mee over eventueel goedkopere alternatieven.

Service
Anoniem
23/08/2017
10

Ik rijd al ruim 51 jaar, heb derhalve ervaring op gedaan bij talloze garages, reden diverse automerken waaronder o.a. Toyota. DIGO Delft steekt met kop en schouders boven alle andere dealers/garages uit. De Vakkundigheid, Receptie, Klantvriendelijkheid,Voorlichting is Vertrouwenwekkend, Zorgvuldig en to the point.

Service
J.C. Op de Coul (Delfgauw)
23/08/2017
9

Vriendelijk en goede service. Altijd bereid te helpen met tussendoor-service en advies.

Verkoop
C.j.lemmers (Schipluiden)
21/08/2017
10

Prima bedrijf met deskundige en vriendelijk personeel van hoog tot laag en goede service

Service
Zhou en Heeren (Delft)
16/08/2017
8

een 8 is hoog genoeg

Service
jan kraus (delft)
03/08/2017
8

het verloop van de vekooperser

Service
Marianne Ierschot (Rijswijk)
02/08/2017
9

Goed personeel.

Service
Anoniem
27/07/2017
8

klantvriendelijk, behulpzaam. goede prijs/kwaliteit verhouding. Een zeer prettige garage waar ik mijn auto graag laat onderhouden

Service
B. Stiekema (Delft)
26/07/2017
8

Prima en betrouwbaar garagebedrijf en Toyotadealer. Vriendelijke mensen. Prijzen zouden altijd lager kunnen. Gave 2e hands wagens aanwezig in mooie showroom. Leuk om op een regenachtige zaterdagmiddag door te lopen. Nog geen slechte ervaringen gehad na aankoop en onderhoud van bijna 3 jaar oude Prius+ in 2015. Heerlijke en betrouwbaar gemaakte hybride auto.

Service
Anoniem
24/07/2017
10

Digo doet wat er beloofd wordt. Goede service. Ik ben van 2000af klant naar volle tevredenheid.

Service
Anoniem
24/07/2017
9

Prima service, goed geregeld, zaken kloppen eigenlijk altijd. Reparaties zijn correct uitgevoerd. Prettige ontvangst door behulpzame service gerichte medewerkers. Praktisch gunstig: op zeer korte afstand werk.

Service
Marcel Westerhout (Den Haag)
24/07/2017
10

Altijd even vriendelijk en bereid om dat extra stapje te doen. De relatie met de klant lijkt belangrijk.

Verkoop
Gerard Valkenburg (Delft)
20/07/2017
10

Autobefrijf Digo krijgt van mij een 10, omdat dit bedrijf voor mij alles uit de kast haalt om mij een mooie auto te leveren, en dit ook waar maakt

Verkoop
R.Fresco (Rijswijk)
20/07/2017
9

Prettig bedrijf. Geen overdreven houding. Receptiemedewerker is een topper. Niets te veel. Deze man is de spil van het bedrijf.

Verkoop
A. Derksen (Rijswijk)
30/06/2017
9

Wij zijn hier zeer prettig geholpen.
Zoals alle (3) eerdere Toyota's die wij bij Digo hebben gekocht.
Eenmaal een vertrouwd adres gevonden dan blijf je daar bij terugkomen.

Service
Anoniem
30/06/2017
10

Behulpzame medewerkers en gaven duidelijke informatie over de werkzaamheden die aan mijn auto moesten gebeuren.

Service
Anoniem
30/06/2017
10

Behulpzame medewerkers en gaven duidelijke informatie over de werkzaamheden die aan mijn auto moesten gebeuren.

Verkoop
Dhr. de Jager (s-Gravenzande)
30/06/2017
7

Het niet kunnen nakomen van de juiste aflevering in verband nalatigheid van de importeur maar de dealer wel ons aanspreekpunt is

Service
F.H. Meppelder (Rijswijk)
30/06/2017
10

Garage zeer deskundig en betrouwbaar.
Steeds zeer goed geholpen en zonder onaangename verrassingen.

Service
L. Frank
30/06/2017
10

Zeer tevreden over dit bedrijf: kwaliteit van het onderhoud en andere reparaties, het vriendelijke en altijd behulpzame personeel.

Service
Monique van Rijen (Delft)
30/06/2017
8

Vriendelijke behandeling en een goede service.

Verkoop
Anoniem
23/06/2017
10

Meedenken met de klant zonder te pushen. Service aan de receptie altijd naar tevredenheid .

Service
Anoniem
21/06/2017
9

ik ben dik tevreden met mijn auto, over de vakbekwaamheid van DIGO en over de service

Service
Anoniem
21/06/2017
8

Op grond van mijn goede ervaringen met de receptie en met de afdeling Werkplaats, zowel wat betreft aflevering van het werk als ook wat betreft de communicatie en de sfeer

Service
Anoniem
21/06/2017
9

Zeer vriendelijk personeel auto prima in orde en lekker schoon !

Service
Anoniem
20/06/2017
10

Bekwaam en vriendelijk personeel.

Verkoop
Roel Bakker (Delft)
20/06/2017
10

De service bij de werkplaats van Toyota Digo is altijd perfect! Bij de laatste twee occasions (BMW 3 serie) die ik heb gekocht bij Toyota Digo zijn alle relatief kleine mankementen snel verholpen. Mijn goede ervaringen met Toyota Digo zijn in de eerste plaats te danken aan het hoofd vd werkplaats en bovendien aan het hoofd van de afdeling verkoop. Prijzen van occasions en van inruilwaarde zijn heel redelijk. Het onderhandelen gaat op een rustige en prettige manier, en het is duidelijk dat klanttevredenheid en kwaliteit een minstens zo belangrijke rol spelen als alleen het verkopen van een auto.

Verkoop
Tom wiskerke (rijswijk)
20/06/2017
8

Vakkundig en vriendelijk

Service
A. van der Ende (Delft)
13/06/2017
10

Keurige garage, prettig geholpen bij receptie, goede afspraken en voorzover ik kan beoordelen prima vakwerk

Service
Arie Broekman (Pijnacker)
07/06/2017
9

nooit geen klachten

Service
Koos van den Broek (Delft)
07/06/2017
10

Super goede service en echt heel klantvriendelijk, we zijn er echt super tevreden mee.

Service
Lindeke de Corte (Delft)
07/06/2017
9

Kom al jaren bij deze garage met mijn Toyota. Nooit problemen gehad en altijd prima geholpen. De medewerkers zijn altijd vriendelijk en netjes.

Service
P.Pronk (Den Hoorn)
07/06/2017
10

Vriendelijke , betrouwbare werkplaatsreceptie

Service
nico van rheenen. (pijnacer)
02/06/2017
9

ben al sinds 1994 klant en al verschillende nieuwe auto s gekocht en altijd naar volle tevredenheid geholpen dit bedrijf is een leuk familie bedrijf.

Service
Gert Jan (Vlaardingen)
31/05/2017
8

Goede betrouwbare dealer. Geen fratsen maar kwaliteit.

Service
Gre Blinksma (Delft )
31/05/2017
8

Ik ben altijd naar te vreden heid geholpen

Verkoop
Henk de Groot (pynacker)
30/05/2017
9

Goede behandeling. juiste voorlichting, en goed mee denkend in de service. Klant is koning!

Service
Anoniem
24/05/2017
4

Een jaar geleden was ik tevreden,maar laatste bezoek helaas teleurgesteld over de resultaat van de werkzaamheden.

Service
mevr h a b Meijboom Gertsen (den haag)
24/05/2017
9

als ik geen goede ervaring zou hebben zou ik geen 14 jaar bij Autobedrijf DIGO blijven.

Service
Anoniem
22/05/2017
9

Al jaren een tevreden klant.

Service
Anita Vork (Den Haag)
17/05/2017
10

Ze zijn altijd transparant en eerlijk, en zeer klantvriendelijk. Ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen.

Service
CP van der Meer (Den Hoorn)
17/05/2017
8

OM HUN KENNIS VAN ZAKEN ,KLANTVRIENDELIJKHEID. kennis VAN ZAKEN ZOWEL TECHNISCH ALSOOK VOORLICHTEND.

Service
Anoniem
11/05/2017
8

Vriendelijk en deskundig personeel. Denken met me mee en denken ook aan mijn portemonnee.

Verkoop
Paul Uiterdijk (Delfgauw)
11/05/2017
8

Toyota Digo een betrouwbare partij die staat voor haar klanten.
Ondanks een hick-up bij de oplevering van mijn nieuwe auto is alles op zeer professionele wijze opgelost.
Geen gezeur over vervangend vervoer, maar gewoon oplossen en handelen.
Zo ken ik Digo ook, staan voor wat je zegt.

Service
Anoniem
10/05/2017
9

Vriendelijk, snel, duidelijje uitleg.

Verkoop
Anoniem
10/05/2017
8

vriendelijk personeel

Service
Anoniem
09/05/2017
8

Ze houden zich aan hun prijsafspraken. Geen verrassingen als je je auto weer wilt ophalen.

Verkoop
Anoniem
03/05/2017
10

Zeer vriendelijk en adequaat personeel. Het is altijd prettig om daar te komen. Ook telefonisch altijd prettig contact.

Service
Teun van Wijk (Rotterdam)
03/05/2017
10

Ik ben al lang klant bij DIGO Delft, en altijd voorkomend geholpen.
Gezien mijn leeftijd ( 86) zal ik waarschijnlijk geen nieuwe auto meer kopen, maar mocht dit wel het geval zijn, dan zou ik toch weer naar DIGO gaan !

Service
Akshay Mahashabde (Delft)
26/04/2017
8

good, welcoming, friendly staff, good work

Service
Anoniem
26/04/2017
3

Slechte auto onderhoud en geeft geen gehoor aan mijn wensen

Service
Dhr T. van Schie (DELFT)
26/04/2017
10

Uitstekende service en betrokken medewerkers, die vriendelijk en kundig communiceren. De werkzaamheden worden naar behoren uitgevoerd en indien nodig wordt er tijdig overlegd.

Service
Anoniem
24/04/2017
10

Constante aandacht en deskundigheid. Er wordt rekening gehouden met mijn belang.

Service
ewtbakker (rijswijk)
18/04/2017
8

Ben blij dat ik toyota rijd en bij een fijne dealer terecht kan. digo komt betrouwbaar over. rij nu 45 jaar auto en pas de laatste jaren toyota. Had dit eerder moeten doen. probleemloos rijden en net zoals mijn dealer is ook mijn toyota betrouwbaar en heeft me nog nooit in de steek gelaten.

Service
pj.bertram. (rijswijk.)
18/04/2017
8

We zijn altijd erg te vreden en dat al jaren .

Service
N.Persoon (Leiden)
13/04/2017
8

Bij DIGO Delft worden we al jaren op een professionele wijze geholpen. Je merkt dat het daar op rolletjes loopt.

Verkoop
Anoniem
12/04/2017
10

Prettige sfeer, goed geholpen en er wordt naar mij als klant geluisterd.

Service
Luciano Antonacci. (Delft)
12/04/2017
9

Vriendelijk personeel,nette afhandeling van reparatie, en goeie inf daarover.

Service
Mw. J. van Klaveren (Delft.)
10/04/2017
10

Automobielbedrijf Digo heeft mij de afgelopen 40 jaar nog nooit teleurgesteld in reparaties en afspraken en het is heel fijn om al heel lang dezelfde mensen te zien, waarmee je bij de werkplaatsreceptie je euvel kan bespreken en een oplossing kan vinden. Chapeau voor autobedrijf DIGO Delft.

Service
Anoniem
07/04/2017
10

Ben al vele jaren klant bij de dealer naar volle tevredenheid. Klant is daar koning!

Service
J.Ramaker (Delft)
05/04/2017
8

Dit is mijn 6e Toyota en ik kom er al +/- 30jaar en bevalt me prima

Service
Nel Stigters (Schipluiden)
05/04/2017
10

Bij een icident waar ik bij in paniek was geraakt stond de ANWB ondanks mijn platina kaart niet voor me klaar. ik belde de digo en zij waren er met een kwartier.

Service
Anoniem
03/04/2017
9

Goed service, klantgericht, efficient, prettige wachtruimte

Service
Anoniem
23/03/2017
9

omdat ik tot nu toe goed ben geholpen

Service
Dhr. B. van Klaarbergen (Den Haag)
23/03/2017
9

duidelijke afspraak, op tijd klaar, niet duur

Service
Trubendorffer (Delft)
20/03/2017
10

Uitermate te vredig

Service
Anoniem
13/03/2017
9

Je wordt vriendelijk en als gast ontvangen. Men is zeer behulpzaam. Ik heb al sinds 1980 zeer goede ervaringen met Automobielbedrijf DIGO.

Verkoop
Wilbert van Rongen (Rijswijk)
13/03/2017
10

Ik ben al vele jaren een tevreden klant van Toyota. De autoverkoop heeft, in mijn ogen, een behoorlijk negatief imago, met name waar het gaat om betrouwbaarheid. Deze dealer is voor mij het bedrijf waar betrouwbaarheid, klantvriendelijkheid en een uitstekende service heel hoog in het vaandel staan, waardoor ze het autobedrijf zijn die ik iedereen van harte zal aanbevelen.

Service
Anoniem
08/03/2017
10

De beste Toyota dealer in de regio en uitstekende service.

Service
M.D. de Vos (Pijnacker)
08/03/2017
10

Uitstekende uitleg van de reparatie en de kosten ervan. Netjes een melding toen de auto weer klaar was en het was geen probleem om deze een dag later pas op te halen.

Service
Anoniem
06/03/2017
10

het is een prettige zaak ,zijn heel vriendelijk en er is niets teveel om het nog eens te herhalen van een gesprek

Service
H Petersen (Rijswijk)
01/03/2017
8

Prima service klant gericht

Service
Mevr. Sagel (Delft)
01/03/2017
9

De redelijke prijzen en de goede service.

Service
Anoniem
22/02/2017
10

Het is een bedrijf waar je als mens wordt behandeld en niet als nummer.

Service
Jan Pothof (Wateringen)
22/02/2017
9

Ben nu bijna 8 jaar klant, met nog steeds dezelfde prius, altijd goede service, alles wat je vraagt wordt keurig uitgevoerd, afwijkingen wordt altijd over gebeld, is altijd klaar op de tijd afgesproken. Goede koffie.

Service
w a willemsen (den hoorn)
22/02/2017
7

als je tevreden bent zo niet koop je niet 3x een nieuwe auto

Service
Anoniem
15/02/2017
10

Het is na alle jaren en de 3e Toyota nog steeds prettig en vertrouwd om met D.I.G.O. zaken te doen.

Service
Anoniem
15/02/2017
9

Ik ben zeer tevreden, heb totaal geen verstand van auto's of hun onderhoud en voel me toch goed geïnformeerd. Een goed gevoel dus gekregen van DIGO Delft.

Verkoop
Amar Bissumbhar (Spijkenisse)
30/01/2017
9

Omdat ik prettig geholpen ben in het verleden bij de aanschaf van mijn Aygo en nu opnieuw bij de aanschaf van mijn leaseauto Auris. Hierbij is mijn contactpersoon de belangrijkste reden om terug te gaan naar deze dealer.

Service
A.F.Antonov (Barendrecht)
18/01/2017
10

Iedereen is zo vrindelijk en ik voel iedereen als familie

Verkoop
Anoniem
11/01/2017
10

Altijd zeer vriendelijk en behulpzaam bij vragen enof probleempjes.

Service
Rob Lukas (Delft)
11/01/2017
10

Goede service, vriendelijk, kennis van zaken

Service
Arend Nijon (Delft )
04/01/2017
3

DASHBOARD VERLICHTING VERBETEREN!
Navigatie systeem via WIFI INTERNET!

Service
Mevr. Man (Delft)
22/12/2016
10

uitstekende persoonlijke service

Service
Anoniem
21/12/2016
9

Ik ben zeer tevreden; je wordt prettig geholpen en als er een mankement is (laatst startte de auto niet - binnen een uur had de dealer de auto gehaald) wordt gebeld wat er gemaakt moet worden en wat de kosten zijn.

Service
Dhr. J.Booster (Pijnacker)
21/12/2016
8

Goed bedrijf. Vriendelijke bediening. Uitvoering van de noodzakelijke beurten correct. De keuzemogelijkheid voor de soort beurt op de website is onduidelijk.

Verkoop
Anoniem
14/12/2016
9

Uitstekend geholpen!

Verkoop
Lia Musters (Voorburg)
09/12/2016
8

Goed geholpen en vriendelijk

Service
Gerard Valkenburg (Delft)
07/12/2016
10

Ik ben uiterst tevreden over de mensen bij deze dealer. Dit geld voor de mensen bij de receptie en zeker ook voor de verkoop medewerkers. Bij komende factor is natuurlijk wel dat ik een ToYoTa fan ben.
Goed merk, mooie modellen, en goed aan de man gebracht. Prima!!

Service
Anoniem
01/12/2016
9

een betrouwbare en nette garage de medewerkers staan voor hun werk

Service
Jan Temminck (Den Haag [ Ypenburg])
01/12/2016
8

Je word netjes geholpen en op gebeld als er iets moet woorden vervangen en de kosten daarvan.

Service
Eric van der Vaart (Delft)
30/11/2016
9

Klantvriendelijk

Service
Dhr. PGM Neijenhuizen (Den Hoorn ZH)
25/11/2016
8

Goede, klantgerichte service

Service
Jan.KATTEVILDER (Delft )
23/11/2016
9

Omdat de service heel goed is.

Service
Anoniem
18/11/2016
7

een keer apk niet doorgegeven , daarom boete gekregen, die echter werd overgenomen.

Service
m wubben petri (pijnacker)
18/11/2016
10

staan altyd voor je klaar en prima service en vriendlijk en correct personeel

Service
mevr h a b Meijboom Gertsen
18/11/2016
9

zeer correcte behandeling door ieder personeelslid. Altijd vriendelijk en opgewekt. Top.

Service
Mevr. W. Van der Meer (Delft)
14/11/2016
9

De auto functioneert goed en het personeel is behulpzaam en vriendelijk

Service
Lia Musters (Voorburg)
07/10/2016
8

Goed geholpen en vriendelijk

Service
Anoniem
06/10/2016
10

zeer tevreden

Service
B. Stiekema (Delft)
05/10/2016
9

Prima behandeling. Tekst en prijs zijn ok

Service
Anoniem
29/09/2016
10

Service is altijd prima, goede uitleg, vriendelijk personeel.

Service
Ir. D. van den Berge (Leidschendam)
22/09/2016
10

Prettige garage. Vriendelijk en behulpzaam personeel, dus klantvrienlijke behandeling. Technische kwaliteit van de werkzaamheden staat op hoog peil.

Service
GPLM Hoogeveen (Delft)
07/09/2016
9

DIGO is een uiterst betrouwbaar bedrijf met kundig en plezierig personeel. Het bedrijf heeft, sinds de eerste Toyota van 25 jaar geleden, mijn auto's in een onberispelijke en veilige staat van onderhoud gehouden. De service bij tussentijdse probleempjes is altijd snel en efficiënt.

Service
J. van der Zwan (Scheveningen)
18/08/2016
8

Goede communicatie en verstandhouding met werkplaatsreceptie, menselijke/ niet zo zakelijke behandeling. Prijsafspraken altijd nagekomen. Goede koffie(hoek). Er zou iets meer onderhandelingsruimte mogen komen bijvoorbeeld bij inruilen. Kan altijd wachten bij beurt tot klaar is. Fijn dat er ook budgetbeurt bestaat voor oudere auto`s, toch dealerkwaliteit en bovendien gratis Benelux pechhulp!

Service
Kees van Zuijlen (Delft )
27/07/2016
9

Prettige en kundige mensen

Service
M. Klopman (Delft)
27/07/2016
9

ben sinds 1976 klant van deze garage en merk dat de monteurs goed opgeleid zijn.

Service
Anoniem
25/07/2016
8

omdat we tevreden zijn

Service
Anoniem
21/07/2016
8

Al jaren tevreden over service, klantbenadering en kwaliteit

Service
F Volkering (Den Haag)
19/07/2016
9

Alles is perfect er valt niets op aan te merken TOP AL JAREN.

Service
J. de Haan (Dordrecht)
19/07/2016
10

Uitstekende service/kwaliteit

Service
Anoniem
13/07/2016
9

behulpzaam en op tijd klaar. goede service

Service
Auto Electric Delft (Delft)
13/07/2016
9

Ik word daar altijd prima geholpen

Service
F.h. Meppelder (Rijswijk)
13/07/2016
9

Betrouwbaar en deskundig. Zeer tevreden over de geleverde service.

Service
Anoniem
06/07/2016
8

Goede service vakbekwaam en betrouwbaar, tevens zijn de medewerkers altijd vriendelijk en behulpzaam.

Service
B.de Graaf (Delft)
06/07/2016
8

Ze zijn goed!

Service
Dhr. C. Toonen (Rijswijk ZH)
06/07/2016
10

ERvaring van meer dan 25 jaar. Personeel is fantastisch en sommige zijn ook al meer dan 25 jaar.
Ik was vergeten om te komen en men belde mij direct om zonder problemen voor een volgende afspraak

Service
J.Zwinkels (Honselersdijk )
06/07/2016
9

Wat een tevreden klant mag verwachten!!

Verkoop
Richard Flaton (Delft)
06/07/2016
10

Vriendelijke mensen, prima service. Dikke 10 van mij

Verkoop
Anoniem
01/07/2016
8

Ik ben goed en netjes -vriendelijk geholpen

Verkoop
Anoniem
22/06/2016
9

Klant gericht en altijd mee denken komt gemaakte afspraken altijd na

Service
Anoniem
22/06/2016
10

vriendelijk en kundig personeel.

Service
Anoniem
15/06/2016
8

Prettige betrouwbare dealer.

Service
Leo Knulst (Zoetermeer )
15/06/2016
10

Prima service, goede kennis van zaken en oog voor de belangen van de klant

Service
Maarten de jong (Den Haag)
15/06/2016
9

zeer te vreden

Service
Mevr G. Blinksma (Delft )
15/06/2016
8

Ben alteit correct en vriendelijk geholpen

Service
Anoniem
14/06/2016
10

deskundige en eerlijke voorlichting

Service
Anoniem
10/06/2016
8

Vriendelijke, goede service

Service
Anoniem
09/06/2016
1

Ik moest 3 dagen (!!!) wachten totdat de remmen vervangen werden.
Dealer belde 1 keer om prijsopgave te geven, daarna moest ik altijd zelf bellen om te vragen wanneer mijn auto uiteindelijk klaar was? Eerst was beloofd op dezelfde dag de auto klaar te maken, of in de ochtend volgende dag. Maar geen telefoon , niet op dezelfde dag , noch de volgende. Ik belde zelf. Volgens de medewerker was de auto bijna klaar en ze alweer beloofden rond 17u te bellen. Geen telefoon. Toen ik belde - geen gehoor. Donderdag ochtend belde ik -met smoezen – “onderdelen zijn er nog niet, of te druk” kwamen ze over. Belachelijk en totaal niet acceptabel. Om remmen te vervangen hoefde ik niet 3 dagen (!!!) te wachten. Ik kwam naar de dealer omdat ik juist snel mijn auto terug moest hebben. Dealer heeft meestal altijd onderdelen en zo niet dan regelen ze dat met de koerier de onderdelen snel binnen zijn. En als ze druk hadden hoefden ze de auto niet aan te nemen. Geen goede planning, enorm slechte communicatie.

Service
Mevr.E. kers (Berkel en Rodenrijs )
08/06/2016
10

Omdat ze erg goede service verlenen

Service
Mw. van den Berg (Delft)
08/06/2016
9

Nogmaals goed en betrouwbaar.

Service
Anoniem
07/06/2016
10

Altijd zeer tevreden over de werkzaamheden, service, klantvriendelijkheid en bereikbaarheid. Ik heb wel een tip. Ik kon mijn auto niet zelf brengen en halen, familie deed dit voor mij. Helemaal fijn zou zijn wanneer de dealer mij zélf naderhand nog even zou bellen met info over de beurt, ook al was het in orde. Maar ik ben altijd tevreden. Familieleden van mij hebben er ook een auto gekocht, ik zou het iedereen aanraden om bij DIGO te kijken wanneer je een andere auto zou willen kopen.

Service
Anoniem
03/06/2016
9

Betrouwbaarheid, vriendelijkheid, vakmanschap volgens ISO normen

Service
Henk Lukassen (Delft)
01/06/2016
9

Perfecte service. Prettige mensen die je helpen achter de balie en de mensen in de werkplaats verzinnen geen extra dingen.

Service
Anoniem
26/05/2016
9

Zeer tevreden over dienstverlening, onderhoud en prijsstelling van dat onderhoud

Service
Anoniem
25/05/2016
8

goede ervaring, snelle afspraak mogelijk, vriendelijk, goede uitleg wat er staat te gebeuren, tijdige informatie over veranderende omstandigheden.

Verkoop
Anoniem
24/05/2016
9

Wij zijn zeer tevreden over deze dealer. Zij zijn zeer service en klantgericht. Het personeel is deskundig en vriendelijk. Er wordt meegedacht met de klant.

Verkoop
Leen den Breejen (Delft )
24/05/2016
10

Al vele jaren ben ik een zeer tevreden klant. Personeel is altijd vriendelijk en behulpzaam. Onderhoud is prima. Afspraken worden altijd nagekomen.

Verkoop
Anoniem
18/05/2016
10

Altijd vriendelijk ontvangen. Goede aankoop/inruil-gesprekken. Prima follow-up service. Ik ken en waardeer de dealer en dat is wederzijds , zoals blijkt na nu al 40 jaar klant en Toyota rijder.

Service
Cor v.d.Berg
18/05/2016
9

Goed en vriendelijk geholpen.

Service
dhr. K. van den Broek (Delft)
13/05/2016
10

Omdat er altijd een goede service geleverd wordt en er altijd vriendelijke en persoonlijke aandacht is.

Service
Anoniem
11/05/2016
10

Klantgericht en correcte prijzen

Service
Nico B (Rijswijk)
11/05/2016
10

Zijn duidelijk, to the point, doen wat ze beloven en op tijd

Service
Anoniem
29/04/2016
10

Zeer klantvriendelijke garage

Service
Hans Kalf (Den Haag)
29/04/2016
8

Betrouwbare dealer met vakmensen en vriendelijk personeel

Service
Dhr ewt bakker (rijswijk)
22/04/2016
8

Klantvriendelijk, betrouwbaar en levert goed werk af.

Service
J.Ramaker (Delft)
20/04/2016
8

Ik rij al zo lang ik leef Toyota, het bevalt me prima
anders had ik al allang weggeweest.

Service
nel stigters (schipluiden)
20/04/2016
10

kan op ze rekenen

Service
Kees Arkesteijn (Kwintsheul)
13/04/2016
9

Door de vriendelijke en accurate wijze waarop de onderhoudsbeurt, inclusief de uitleg en uitvoering is geslaagd.

Service
Anoniem
08/04/2016
10

Ik rij al heel lang Toyota en altijd van deze dealer. Fijne garage, prima receptie met al langere tijd dezelfde mensen, altijd vriendelijk en proberen altijd afspraken te maken op tijden die U schikken. Nooit klachten gehad.

Service
P.Pronk (Den Hoorn)
30/03/2016
10

prima, deskundig, goede service

Service
R. Esveldt (Delft)
29/03/2016
8

De dealer geeft mij een eerlijke indruk. Ze jagen je niet op onkosten en zover als ik het kan beoordelen worden er geen onnodige reparaties uitgevoerd.

Service
Ron Kientz (Zoetermeer)
29/03/2016
10

Klantvriendelijk, goede service, eerlijk.

Service
HJM van Rijn (Delft)
21/03/2016
9

Het is een zeer kundig , en vriendelijk bedrijf , waar de service bovenaan staat.

Service
Dhr.F.Wagner (Delft.)
17/03/2016
10

Omdat afspraken altijd nagekomen worden zonder omwegen!

Service
Leo Kramer (Delft)
16/03/2016
9

Ik ben altijd naar behoren zeer goed bij dit bedrijf behandeld en te woord gestaan daarvoor ben ik niet voor niets al meer dan 30 jaar klant.

Service
Anoniem
14/03/2016
9

Ik ben zeer tevreden over mijn Toyota-dealer. Ik word vriendelijk ontvangen en heel netjes te woord gestaan. Ook de nazorg vind ik ruim voldoende.

Service
Anoniem
09/03/2016
10

Het is een uitstekende dealer met vriendelijk en vakkundig personeel. De service is altijd TOP.

Service
Dhr. C. Havinga (Rijswijk (ZH))
09/03/2016
10

Ik ga al jaren naar deze dealer. Uiterst correct en deskundig. De werkzaamheden worden volgens een eerlijke prijs verricht. Komt gemaakte afspraken altijd na. Ben zeker van plan om nog jaren bij deze dealer terug te komen.

Service
Dhr. C. Lems (Delft)
09/03/2016
10

Goede, snelle, vriendelijke en correcte behandeling.

Service
Anoniem
07/03/2016
9

Omdat ik het gevoel heb dat mijn Toyota in "goede handen" is bij deze dealer.

Service
Anoniem
02/03/2016
8

betrouwbaar prettig

Service
Dhr. C.J.H. van den Akker (2614 HE Delft)
02/03/2016
9

Alle behandelingen worden prima verzorgd evenals de ontvangst bij de receptie.

Service
H Petersen (Rijswijk)
02/03/2016
8

Prima service en prettige behandeling

Service
Anoniem
22/02/2016
9

Prettige ontvangst, netjes geholpen. Verder blijft het zo dat ik me auto wil blijven onderhouden om het optimaal te houden. Na een beurt merk ik geen verschil van rijden dus ga uit van vakmanschap. Dat is de reden dat ik het bij de Toyota dealer laat doen.

Verkoop
John van der Meer (Delft)
22/02/2016
10

Correct,vriendelijk en betrouwbaar

Service
Anoniem
17/02/2016
9

Goede service

Service
Anoniem
17/02/2016
10

Mijn ervaring met deze dealer is tot op heden zeer goed geweest. Ik wordt altijd vriendelijk geholpen door mensen met kennis van zaken en er wordt getracht mij zoveel mogelijk tegemoet te komen met de tijden van de afspraken. Het is voor mij best een stuk uit de buurt, ik woon in namelijk in Rotterdam. Echter door eerdere minder prettige ervaringen met de Toyota Dealer bij mij in de buurt rij ik graag een stuk om voor goede service.

Service
Fred Eisvogel (Pijnacker)
11/02/2016
9

Ben al jarenlang klant bij deze dealer en naar volle tevredenheid. Juist hierdoor geef ik geen 10 want hoewel nauwelijks voorstelbaar: er zouden nog betere kunnen zijn wellicht maar ik heb geen aanleiding hiernaar op zoek te gaan.

Service
Marcel Westerhout (Den Haag)
10/02/2016
10

Zeer behulpzaam en professioneel. Je wordt goed en prettig geholpen. Lukt het even niet gelijk dan wordt er altijd naar een passende oplossing gezocht.

Service
Anoniem
03/02/2016
7

Prettige organisatie, vriendelijk personeel en een goede service

Service
Anoniem
01/02/2016
8

Zoals ik heb laten weten omdat je als het kan je ze direkthelpen .

Service
dhr R. Jokhoe (Delft)
29/01/2016
10

de service is goed
ik werd snel geholpen
en de medewerkers zijn vriendelijk

Service
Anoniem
28/01/2016
10

betrouwbaar en klantvriendelijk bedrijf

Service
Anoniem
27/01/2016
8

Prima zaak

Service
Dhr. P. Oostveen (Vlaardingen)
22/01/2016
10

Fijne garage, zeer correct personeel en betrouwbaar.

Service
Frans Verlaan (delft)
22/01/2016
9

goede afspraken gemaakt

Verkoop
Maarten Ariens (Delft)
20/01/2016
8

Het is een prima dealer die altijd hulpvaardig is. Een opvallend flexibele werkplaats.

Service
Dhr. J.H. van Put (Delft)
15/01/2016
10

Toyota DIGO Delft heeft mij een coulancekorting van 44% gegeven op een uit te voeren dure reparatie i.v.m. een versleten koppeling. Ik kreeg een huurauto mee waarvan de huur uiteindelijk niet is ingegaan omdat de reparatie al heel snel was uitgevoerd. Tevens is een APK keuring gedaan. Tenslotte is de reparatie perfect uitgevoerd en rijdt de auto (Yaris 1.0 MMT halfautomaat) uitstekend.Ik wil nog wel opmerken dat ik al een tevredenheidsonderzoek van DIGO heb ingevuld, overigens met dezelfde waarderingscijfers: 10!

Service
Cathelijne Lemmens (Vlaardingen)
13/01/2016
9

Zeer klantvriendelijk en een uitstekende service.

Service
Rob Lukas (Delft)
13/01/2016
9

Vriendelijk. Kennis van zaken.

Service
M.J. van Ruitenburg (Zevenhuizen )
08/01/2016
8

De service en wijze waarop je wordt ontvangen door de medewerker is zeer goed. Als deze medewerker er niet zou werken zou ik misschien naar een dealer dichter bij gaan.

Service
PGM Neijenhuizen (Den Hoorn ZH)
08/01/2016
8

Goede service en klantgerichtheid

Service
D. Engelen (Delft)
06/01/2016
8

Goede service, levert goed werk, vakkundig en vriendelijk.

Service
Anoniem
04/01/2016
10

Wereld zaak goed pesoneel ga zo door

Service
Anoniem
30/12/2015
9

Ik ben erg tevreden over de dealer en de mensen die er werken. Vriendelijke benadering, duidelijke uitleg en goede service

Service
J. Wielders (De Lier)
30/12/2015
9

Ik rij al meer dan 50 jaar Toyota. Heb in al die jaren al ca. 15 Toyota's gehad bij diverse dealers.
Digo is voor mij dichtbij. Uitstekende receptie en ben zeer tevreden over het onderhoud.

Service
Wim van der heijden (Delft)
30/12/2015
10

Ze doen alles wat er gezegd wordt

Service
GerardValkenburg (Delft)
28/12/2015
10

Door de klant betrokkenheid en de kennis van de AUto.

Service
Anke van Daalen-v.d.List (Delft)
23/12/2015
8

Ik vind een 8 een prachtig hoog cijfer

Service
Anoniem
23/12/2015
9

Toyota DIGO is een dealer die service hoog in zijn vaandel heeft staan. Mijn auto is bijna altijd op de afgesproken tijd klaar. En mocht je voor een kleine reparatie even moeten wachten dan hebben ze goed internet en uitstekende koffie.

Service
Anoniem
23/12/2015
9

Ik ben al een jaar of twintig bij dit bedrijf. Altijd zeer tevreden over behulpzame medewerkers, deskundige monteurs, grote bereidheid van dienst te zijn, ook in ingewikkelde situaties, enz. Ik hoop hier tot en met mijn laatste auto te kunnen blijven.

Service
Leen Steenks (Schipluiden)
23/12/2015
9

Dekundigheid bij deze garage is uitstekend en het warme gevoel bij de receptie geeft je het gevoel van thuiskomen.
Bij eventueel wachten vliegt de tijd in de gezellige koffiehoek met verse kranten en wifi verbinding

Service
Mw.H.M. de Jong Baks (Schipluiden)
23/12/2015
8

In het begin heb ik veel problemen gehad met mijn auto. Ben steeds goed geholpen.

Service
Pkoenen (Delft )
23/12/2015
10

Goede spullen en op tijd of tussen door maken ze me wagens

Verkoop
Anoniem
16/12/2015
10

Super dealer waar een klant nog koning is

Service
Anoniem
09/12/2015
8

Afspraken worden goed nagekomen. Duidelijke prijsopgaaf. Niet te duur en geen onnodige kosten.

Service
E. Vasbinder (Delft)
09/12/2015
9

De behandeling die ik krijg is altijd correct en volledig. Je wordt altijd prettig te woord gestaan en men is zeer hulpvaardig.

Service
Anoniem
07/12/2015
8

Personeel is vriendelijk, servicegericht en de auto wordt goed behandeld

Service
ir. D. van den Berge (Leidschendam)
07/12/2015
10

uitstekende ontvangst en behandeling door receptie,
werkplaats werkt gedegen en met goed resultaat.

Service
Sanne Eshuijs (Delft)
02/12/2015
9

Uitstekende service en eh....geen cent te veel!

Verkoop
Anoniem
01/12/2015
9

Prima service en afhandeling.

Service
Mevr. A.M. Elderkamp-Dijkstra (Delft)
01/12/2015
9

omdat ik tevreden ben

Service
Anoniem
25/11/2015
9

in tegenstelling tot collega's in Zoetermeer, doet Delft wel wat ze moeten doen. de prijs wijkt niet af van de opgave. ze zijn zeer vriendelijk in delft en behulpzaam

Service
Anoniem
25/11/2015
8

prima dealer, vlot geholpen, nette receptie

Service
Anoniem
19/11/2015
10

Prima service. Aardige medewerkers die meedenken.

Verkoop
Anoniem
19/11/2015
9

Goede service, vriendelijk en kundig personeel, denken mee.

Service
Kees Maas (Delft)
19/11/2015
10

De medewerkers van de receptie zijn correcrt houden zich aan de afspraken zorgen voor vervangend vervoer ( een fiets) en bieden een kop koffie aan als je even moet wachten.
Al meer dan 20 jaar kom ik tot grote tevredenheid bij dit bedrijf.
Het meest wel omdat zij mijn auto altijd zo controleren dat ik rustig kan rijden van beurt tot beurt.

Service
M. Klopman Baerselman (Delft)
19/11/2015
9

dat ik sinds 1976 klant ben bij deze dealer zegt genoeg!!

Service
Anoniem
18/11/2015
9

Wij worden altijd prima te woord gestaan, en prima geholpen.
De showroom is netjes en heel belangrijk: het toilet is schoon!
Lekkere koffie, rustige zithoek om te wachten als de auto wordt nagekeken.

Service
Anoniem
18/11/2015
9

dik tevreden

Service
D.Van Harmelen (Rijswijk)
18/11/2015
9

Altijd in alle opzichten zeer tevreden over deze daeler

Service
Anoniem
16/11/2015
9

goede uitvoering van onderhoud, uitstekende service

Service
Anoniem
12/11/2015
10

Prettig personeel erg vriendelijk, en ik heb niet het gevoel dat ik bedonderd wordt.

Service
Ben Pas (Delft)
12/11/2015
10

Goede service duidelijke uitleg

Service
Marianne Hagendijk (Rotterdam)
12/11/2015
10

Dit is een garage/dealer die m.i. een pluim verdiend, professioneel, vriendelijk, correct, ik heb het wel eens anders meegemaakt, Digo staat bij mij op nummer 1.

Service
T van Wijk (Rotterdam)
12/11/2015
9

Ondanks het feit, dat de verschillende onderhoudsbeurten door één van mijn eigen klanten worden uitgevoerd (heeft zelf een
autoreparatiewerkplaats) blijft men altijd heel voorkomend, en is niet opdringerig !

Service
Anoniem
11/11/2015
10

Altijd behulpzaam, zoeken actief mee naar oplossingen en leveren eersteklas werk voor een alleszins redelijke prijs

Verkoop
Anoniem
11/11/2015
9

Altijd een goede sfeer en behulpzaam personeel ik voel me er thuis

Service
Dhr. K. van den Broek (Delft)
09/11/2015
9

fijne dealer, met heel vriendelijk en meelevend personeel. Wij zijn er heel tevreden mee.

Verkoop
M de jong (Den Haag)
05/11/2015
9

om dat ik er al meer dan 30jaar komt

Service
Dhr. Smit (Leiderdorp)
04/11/2015
9

Digo geeft een goede service en valt op door hun klantvriendelijkheid.

Service
Hans (Monster)
04/11/2015
10

Fijne benadering zowel door personeel receptie als werkplaats.

Service
Anoniem
28/10/2015
9

uitstekende service

Service
Mevr. en Dhr. Hoekstra-Klein (Delft)
28/10/2015
10

Correcte behandeling auto en klant.

Service
Rinie van Wissen (Delft)
28/10/2015
9

goede ervaring

Service
Anoniem
26/10/2015
9

Goede communicatie. Vriendelijkheid. Eerlijke deal

Verkoop
J. Offierski (Delft)
23/10/2015
9

Je wordt vriendelijk verwelkomd en behandeld. Ik krijg de indruk dat er wordt geluisterd naar mijn vragen en deze worden ook beantwoord (of later op teruggekomen indien er niet meteen een antwoord voor handen is). Meteen na aflevering een fabrieksinstelling wijzigen is geen probleem. De vreemde kleuren notatie van de RDW (grijs, terwijl de auto antraciet is) ook duidelijk uitgelegd.

Service
A.B. mits (Delft)
14/10/2015
9

Een 10 suggereert absolute top maar die vergelijking heb ik niet.

Service
Anoniem
14/10/2015
8

Prettige behandeling. Goed werk en goede service. Zelfs de auto was gewassen.

Service
Jos de Haan (Dordrecht)
14/10/2015
10

Ik heb de wagen gekocht bij Digo vanwege juiste prijs/kwaliteit. Goede service en uitstraling. Ook de servicebeurten bij Digo worden perfect uitgevoerd. Ben meer dan een tevreden klant.
Kom graag vanuit Dordrecht bij deze dealer in Delft.

Service
Mevr. v.d.Meer (Delft)
12/10/2015
9

Goede ontvangst en bediening

Verkoop
Anoniem
07/10/2015
8

correct geholpen

Service
Joop Remkes (Den Haag)
07/10/2015
8

Er wordt goed gecommuniceerd geen verrassingen achteraf. Vriendelijke behandeling.

Service
Martin de Korte (mAASSLUIS)
07/10/2015
10

De vriendelijkheid en kennis van zake van de medewerkers.

Service
Anoniem
01/10/2015
8

Omdat deze dealer erg klantvriendelijk is. Ook tegen een vrouw (zoals ik), die totaal geen verstand van auto's heeft.

Service
Maria van Luijtelaar (Rijswijk)
01/10/2015
10

DIGO vindt ik zeer betrouwbaar, meedenkend, vriendelijk, klantgericht en verstand hebbend van zaken.

Service
Anoniem
30/09/2015
10

Alles gaat daar goed

Service
Gerhard Winkelhorst (Den Hoorn)
30/09/2015
8

Deze dealer levert een prima service. De klantbenadering is zeer goed. Duidelijke uitleg over onderhoudsbeurten. En heerlijke koffie tijdens het wachten of rondkijken. Balie en showroom stralen een open en transparante sfeer uit.
Deskundige en vriendelijke medewerkers.

Service
v Slingerland (Delft)
30/09/2015
9

omdat je netjes goed en duidelijk geholpen woord

Service
Anoniem
24/09/2015
10

DIGO ervaar ik al 25 jaar als een betrouwbaar en service-gericht autobedrijf met uiterst deskundige medewerkers.

Service
Anoniem
24/09/2015
9

vriendelijkheid deskundigheid servicegerichtheid

Service
Anoniem
23/09/2015
8

Prima service, duidelijk met afspraken.

Service
Anoniem
16/09/2015
10

Goede service en heerlijke koffie maar ook vriendelijke mensen

Service
Anoniem
11/09/2015
9

Klantvriendelijk, kennis van zaken.