Beoordelingen 

800 commentaren van in totaal 800 beoordelingen
Verkoop
PM van der Helm (Delft)
16-10-2019
10

prima en klant gericht

Service
Sjoerd Wichems (Rijswijk )
09-10-2019
7

De prijzen kunnen concurrerender

Service
Mw. M.E.M. Zonneveld (Wassenaar)
09-10-2019
9

Goede communicatie met de receptie-medewerkers.

Service
Mw E. Pichler
09-10-2019
10

Goede service en leveren goed werk

Service
M.de Jong (Den Haag)
04-10-2019
9

Vriendelijk, vakkundig en behulpzaam personeel.

Service
D.K. Neefjes-Dworak (Delft)
03-10-2019
9

Al 17 jaar uitstekende service, vanaf moment van aanschaf van mijn eerste Toyota.

Service
Duvé, A.J.H. (Delft)
03-10-2019
9

Telefonische bereikbaarheid is goed. Bij verschillende gelegenheden gebeld, maar nooit lang hoeven te wachten. In het geval van kleine storingen aan de auto via de telefoon kunnen oplossen. Zo niet, kon ik de auto de volgende dag gewoon langsbrengen. Ik heb de indruk dat het bedrijf zeer servicegericht is. Heb tijdens mijn bezoeken aan DIGO nog niet gemerkt dat andere klanten niet tevreden waren of op een onjuiste manier te woord werden gestaan. Vandaar ook mijn opmerking dat e.e.a. er gemoedelijk aan toe gaat, en de cliënt in ieder geval niets van stress (indien aanwezig) merkt.

Service
B. Stiekema (Delft)
26-09-2019
9

Prima betrouwbare Toyota garage met originele onderdelen. Voert uit wat er wordt gevraagd en geeft proactief ongevraagde tips die niet duur zijn.Goede relatie kunnen opbouwen. Ze hebben ook verstand van hybride technieken. Houden rekening met garantiezaken.

Service
M van Vliet (Den Haag)
26-09-2019
10

Vakmanschap, service, aardige mensen, goed voor mijn Toyota. Iik ben erg blij mee met deze garage

Service
Peter Jilleba (Pijnacker)
26-09-2019
9

Goede service, duidelijke prijsafspraken en vakbekwame medewerkers.

Service
Thomas
26-09-2019
10

Prettig, bekwaam,geen lange wachttijd, goede uitleg, kortom gewoon goed

Service
Wouter Jansen (Delfgauw)
26-09-2019
10

Goede service en vakkundig personeel.

Service
Ton Wiegman
24-09-2019
9

Uitstekende ervaringen

Service
Joop Remkes (Den Haag)
24-09-2019
9

Met professionaliteit en vriendelijkheid krijgen wij als klant geen spijt.

Service
Maria van Luijtelaar (Rijwijk)
24-09-2019
10

Kom al 35 jaar bij DIGO. Zegt genoeg toch. Klantvriendelijk, meedenkend, tijdige informatie,vakmanschap. En ze hebben humor.

Service
C.van Dijk (Delft.)
24-09-2019
9

Heel vriendelijk balie-personeel waarbij goed wordt meegedacht over evt. vervangend vervoer.

Service
Karin Michaëla Kolijn (Delft)
23-09-2019
10

Omdat het een top garage is. Ik kom er graag en ben altijd tevreden met de uitgevoerde werkzaamheden.

Service
Henk Lukassen (Delft)
23-09-2019
9

Ik kom al jaren bij D.I.G.O. Delft en weet geen betere dealer als deze. Altijd doen wat ze van tevoren zeggen en als er wat bij komt of er is iets word je gebeld en uitleg gegeven over eventuele andere mankementen die zij vonden. Aan de balie zeer vriendelijk personeel met duidelijke uitleg over wat wel of niet kan. D.I.G.O. - Delft zeer goed en deskundig.

Service
Jeannette Bons (Delft)
23-09-2019
9

Kundig en zeer vriendelijk.

Service
Marianne Kooij (Delft)
23-09-2019
9

Ben al jaren klant bij DIGO en heb al die tijd uitstekende ervaringen.

Service
Mevr. M. Helder (Schiedam)
23-09-2019
10

Zeer vriendelijke medewerkers, je wordt ontvangen met een vriendelijk gezicht en vriendelijk woord. Grapje op zijn tijd, altijd leuk! Denken met je mee bij problemen, drijven je niet op onnodig hoge kosten, auto wordt piccobello afgeleverd en onderhouden. Van te voren wordt je verteld waar je aan toe bent qua kosten. Je wordt op tijd op de hoogte gebracht van eventuele extra kosten. Het kopje cappuccino of koffie smaakt prima.

Service
dhr. De Goede (Dordrecht)
23-09-2019
10

Zeer tevreden over de uitgevoerde beurt en werkzaamheden. Ook niet door mij aangegeven kleine extra's zijn zonder kosten uitgevoerd. Voor wel door mij opgegeven extra's betaalde ik minder dan was aangegeven. Bijzonder vriendelijk personeel.

Verkoop
R.Fresco (Rijswijk)
20-09-2019
8

Betrouwbaar, vriendelijk en service gericht. Prettig in de omgang.

Service
René Vogelenzang (Delft)
09-09-2019
10

Ontzettend vriendelijke medewerker die meedenkt met de klant en zijn wensen.

Service
Hr. E.M. Delfgauw (Rijswijk (Z-H))
06-09-2019
10

Altijd zeer tevreden, vriendelijk geholpen en nooit problemen.

Service
Mevr. M.C.Hauber ' t Hart (Delft)
03-09-2019
8

Ik word goed geholpen en eventuele problemen worden naar tevredenheid opgelost.

Service
Harm BART (BLeiswijk)
03-09-2019
9

Zie eerdere toelichting. Opmerking: Deze keer was geen prijsopgave vooraf gegeven. Doorgaans gebeurt dat wel. Het ging gedeeltelijk om garantie (airbags), een APK keuring en een standaard kleide beurt. Ik had ook geen behoefte aan een prijsopgave vooraf.

Service
Dhr. N.S. Sukul (Delft)
23-08-2019
9

Kwaliteit reparaties/servicebeurten zijn goed.

Service
Dhr W. Lagendijk (Delft)
21-08-2019
8

Vriendelijk, ter zake kundig

Service
J. Heere (Rijswijk)
14-08-2019
10

Goede service, oprecht, eerlijk. Vriendelijke medewerkers. Goede uitleg.

Service
Jfmj Scheffers (Rijswijk)
14-08-2019
9

Goede en betrouwbare service en klantvriendelijk

Service
Ed Schreuders (Zoetermeer)
14-08-2019
9

Het telefonisch en persoonlijk contact is heel plezierig en de antwoorden op mijn technische vragen getuigen van deskundigheid en geven je het gevoel dat de auto in goede handen is.De auto heb ik in Soest gekocht en zonder problemen wordt de auto bij Digo in service genomen.De aanvraag van een reparatie onder garantie van de dealer in Soest wordt in behandeling genomen en wordt zowel technisch als financieel voor mij zonder zorgen afgewikkeld.Reparatie moet nog plaatsvinden maar ik heb er alle vertrouwen in dat dit deskundig gebeurt.Wat ik van Toyota waardeer is dat je de servicecategorie kunt kiezen.Ik heb voor de budgetcategorie gekozen omdat ik een aantal werkzaamheden zelf kan doen.Fijn dat er een specialist is op wie je kunt terugvallen en bouwen.CHAPEAU.

Service
Wil Zoons. (Delft)
09-08-2019
9

Wij zijn super tevreden over het personeel, en ze zijn daarnaast ook gezellig.

Service
Dulfer
09-08-2019
10

correcte afhandeling en vriendelijk personeel

Service
M Wubben Petri (Pijnacker zuid)
07-08-2019
10

Een top dealer en garage

Verkoop
Ellen Huizenga (Leiden)
07-08-2019
10

Ik ben uitstekend geholpen bij de aankoop van mijn nieuwe auto. Ik ben 'eerlijk' geholpen en geadviseerd. Wanneer ik iets wilde wat niet handig of zelfs helemaal niet nodig was (assesoires), werd dit aangegeven. Ik vind de klantvriendelijkheid, servicegerichtheid, deskundigheid en betrouwbaarheid de belangrijkste punten die voor mij doorslaggevend zijn geweest in de keuze voor deze dealer. Ik ben een zeer tevreden klant!

Service
G. Martijnse (Den Hoorn (ZH))
07-08-2019
9

Ze leveren vrijwel altijd goed werk af.Klantvriendelijk.

Service
Mevr. M.J. Boerma-Bink (delft)
02-08-2019
10

Ik werd prettig geholpen. Bij onverwachte reparaties is er tevoren overleg geweest oa. over de extra kosten. Verder was de wagen keurig gewassen toen ik hem kwam halen. Heel fijn!!!!!!!!!

Service
Dhr. S. Lim (Delfgauw)
31-07-2019
10

Goede service, duidelijke communicatie, komt afspraken na. Auto wordt schoon en gewassen teruggegeven.

Service
Cees (Berkel en Rodenrijs)
31-07-2019
5

De verkoopafdeling en de servicebalie zijn goed, maar de werkplaats laat vaak steken vallen. Ik raad aan om het onderhoud ergens anders uit te voeren.

Service
John kok (Den haag)
31-07-2019
9

Je wordt er behandeld als een vorst mijn ervaring

Service
Marianne Ierschot (Rijswijk)
31-07-2019
10

Perfecte garage met vriendelijk en kundig personeel.

Service
Dhr. P Haartsen (Delft)
24-07-2019
10

prima service, geen problemen. Ook met 14 jaar oude auto is men welkom. Afspraken worden nagekomen; eventuele extra kosten worden pas na toestemming uitgevoerd.

Verkoop
Familie Fokkema (Den Haag)
23-07-2019
9

Vriendelijk en dienstbaar personeel.

Verkoop
A Vonk (Delft)
23-07-2019
10

Super service Vriendelijk personeel Goede hulp

Verkoop
Ben Rosinga
23-07-2019
9

Vakkundig en vriendelijke service!

Verkoop
Tim Nijk (Haarlem)
23-07-2019
10

Erg prettig geholpen, precies de informatie gekregen die ik nodig had om snel het besluit van kopen over te gaan.

Verkoop
Jan Ekenaar (Maassluis)
23-07-2019
10

Ontvangst ,begeleiding ,advies , uitleg.
Al deze punten worden door het personeel perfect gedaan.
In dit bedrijf ben je echt een persoonlijke klant die met aandacht geholpen wordt.

Verkoop
André Ros (Den Hoorn)
23-07-2019
9

Goede service, vriendelijke receptonist en personeel. Zinvolle adviezen bij onderhoud en van tevoren wordt gezegd wat globaal de kosten zullen zijn. Bellen altijd op bij extra kosten.

Service
H.D. van Brakel (Dordrecht)
19-07-2019
9

Klantvriendelijke & ongedwongen sfeer

Service
D.M. Beezemer (Delft)
17-07-2019
9

ik ben tevreden over deze dealer

Service
M.Plooij (Delf5)
17-07-2019
8

Prima service en goede afstemming

Service
Henriette van Vliet (Delft)
11-07-2019
10

Kom hier al jaren, erg tevreden over de service en het personeel weet waar ze het over hebben, denken met je mee en zijn erg vriendelijk, top garage!!

Service
Hans van Nellestijn (Delft)
11-07-2019
9

daar ik altijd goed geholpen word

Service
Marianne Ierschot (Rijswijk)
11-07-2019
9

Vriendelijk en deskundig personeel

Service
dhr. B.v.d. Nieuwendijk (Schipluiden.)
04-07-2019
9

Toyota Digo is een zeer klantvriendelijk bedrijf met vakbekwame mensen, zowel de monteurs als de verkoopmedewerkers. De mensen van de servicebalie zijn vriendelijk, kundig, geduldig, voorkomend en denken goed mee met de klant. Bij een klein mankement komt de baliemedewerker direct mee om te kijken wat het euvel is en komt dan direct met een goede oplossing. Bij een beurt wordt de auto altijd gewassen. Waar ter wereld je ook bent met je Toyota, je kunt altijd op Digo rekenen!

Service
Gerard Valkenburg (Delft)
04-07-2019
10

Goede garage en vertrouwd personeel.

Service
A voois (S-gravenzande)
04-07-2019
10

Ik ben zeer tevreden over D.I.G.O autobedrijf. Vriendelijk personeel en word vakkundig geholpen. Erg blij dat ik mijn auto 2 jaar geleden er heb gekocht

Service
Mevr. M.van Galen
21-06-2019
8

De medewerkers zijn klantvriendelijk, geven de juiste informatie en voeren de werkzaamheden naar tevredenheid uit. Kortom het is daar gezellig binnenkomen en de auto is bij hun in goede handen.

Service
B.W. Dijkmans (Rijswijk)
14-06-2019
9

Altijd goede service door vriendelijk en deskundig personeel

Service
Arie Broekman (Pijnacker)
14-06-2019
9

ik ben als klant al die jaren tevreden geholpen

Service
Mevr.v.d.Mëer
14-06-2019
10

Goede ontvangst vriendelijkheid en goede service.

Service
Ronald van den Akker (Delft)
14-06-2019
9

Zeer tevreden over D.I.G.O Delft

Service
S de Jong
12-06-2019
8

Altijd vriendelijke medewerkers die bereid zijn om mee te denken. Duidelijke prijsopgave vooraf.

Service
Dhr. Kuipers (Den Hoorn)
12-06-2019
9

Service gericht bedrijf met goede uitstraling en vriendelijk personeel

Service
mevr. Goppel
07-06-2019
10

altijd goede service

Service
Mevrouw O. Kalloe (denhaag)
07-06-2019
10

Digo in delft, top dealer , professionele team, vlotte afhandeling en het belangrijkste voor mij, ze zijn betrouwbaar en je hebt tevens altijd garantie. super team!!

Service
P.C. Damshuiser (Delft)
07-06-2019
9

altijd een persoonlijke en professionele benadering, juiste toelichting op de gemaakte kosten en advies op mogelijke kosten in de toekomst en nieuwe ontwikkelingen op auto gebied

Service
Aad van der Knaap
31-05-2019
10

Zeer tevreden over de ontvangst. De matten bij de Aurus zijn/waren van een inferieuren kwaliteit. Naar mijn mening onwaardig voor een TOYOTA-auto. In drie jaar zijn dezen al tweemaal gratis, zonder problemen vervangen. Een kleinigheid misschien. maar toch....Voor de rest alles uitstekend en goede afhandeling.

Service
Fam. Jansen-Bergman (Delfgauw)
31-05-2019
10

Al jaren zeer tevreden??

Service
Leen den Breejen (Delft)
31-05-2019
10

Ik ben al vele jaren klant bij DIGO Delft en nog altijd ervaar ik de medewerkers/sters als vriendelijk, behulpzaam en duidelijk over de aankoop van een nieuwe auto of eventuele werkzaamheden aan mijn auto. Kortom: DIGO betekent voor mij gastvrijheid en bekwaamheid.

Service
Dhr. Van rheenen. (Pijnacker)
27-05-2019
10

Een zeer klant vriendelijke daeler staan echt voor je klaar .

Service
Koos van den Broek (Delft)
24-05-2019
10

We komen al jaren bij deze garage en zijn zeer tevreden, vriendelijk personeel met een persoonlijke touch...

Service
CP Cees van der Meer. (Den Hoorn ZH)
24-05-2019
8

Klant en tevens mensvriendelijk. Komt afspraken na. Informatief over de uitvoering van de werkzaamheden

Service
T van Schie (Delft)
22-05-2019
10

Prima service en afhandeling

Service
Riet Dijkhuizen (Delft)
17-05-2019
9

Goede afspraken geen verrassingen!

Service
Dhr. S. Mahesh (Rijswijk. )
10-05-2019
10

goede service, vriendelijk en gekwalificeerd personeel, goede adviezen, behulpzaam.

Service
hr wj sandbergen (delft)
10-05-2019
9

goede service

Service
E. van Dommelen
08-05-2019
9

Al jaren een tevreden klant . Er wordt met je meegedacht.

Service
M. Schoone (Schipluiden )
08-05-2019
9

Goede service en duidelijke afspraken.

Service
Ilona Hoogeveen (Rotterdam)
08-05-2019
10

Ik heb alleen goede ervaringen met Toyota Digo, het personeel is vriendelijk en de service is top! Mijn IQ maakte laatst een vreselijke herrie bij het wegrijden bij Ikea ik schrok er behoorlijk van! Gelukkig was ik bij Digo in de buurt, let wel, het was zaterdagmiddag en de medewerker die mij hielp was eigenlijk al vrij, hij heeft het probleem opgelost. Het bleek een steentje bij mijn remschijven te zijn. Waar vind je nog zoveel service!!!!

Service
Dhr. C. Lems (Delft)
03-05-2019
10

Prettig geholpen door kundige mensen.

Service
Ton Combrink (Delft)
03-05-2019
9

Zoals gewend wederom vriendelijk en deskundig geholpen. Gemaakte financiële en tijdsafspraken weer perfect nagekomen. De firma Digo kan trots zijn op zijn personeel.

Service
Dick de Jong (Delft)
30-04-2019
10

Ik ben al jaren klant bij D.I.G.O. en ik wordt altijd netjes en correct behandeld, en die klantvriendelijkheid vind ik belangrijk.

Service
Edgar Huisman (Delft)
30-04-2019
9

Is een prima bedrijf met goede service en een plezierige persoonlijke benadering.

Service
GJ Korpershoek (Vlaardingen)
24-04-2019
8

Maand of 2 geleden geweest bij de vestiging aan de Reinier de graafweg ivm mogelijk lekke band. Dit was op een zaterdag op afspraak op. Het werd een slechte ervaring. Ik kon achteraan in een rij aansluiten terwijl ik op de afgesproken tijd er was. Kennelijk heerst er zaterdag wie eerst komt wie eerst maalt gedachte. Dit was niet aan mij bekend gemaakt en was een negatieve ervaring omdat ik bijna 3-4 uur ! Wachttijd kreeg voorgeschoteld. Na enig nadenken door de balie medewerker alsnog werd opgelost. Dit wil ik niet meer meemaken. Gelukkig is dit de enige slechte ervaring geweest in 27 jaar klant zijn

Service
P van den Berg (Delft)
18-04-2019
10

Tevreden over de werkplaats receptie. Wordt correct te woord gestaan. Worden goede afspraken gemaakt ivm onderhoud werkzaamheden. Afspraken worden nagekomen.

Service
M\arijke van Vliet (Den Haag)
10-04-2019
10

Door de service klantvriendelijkheid en ze maken allesprima in orde niet te duur.

Service
Peter Beenhakker (Rijswijk )
10-04-2019
9

DIGO is een prettig bedrijf om klant bij te zijn. Echt een aanrader.

Service
Pierre Bronsgeest
10-04-2019
10

Goede service, vakkundig en vriendelijk!

Service
Rob Lukas (Delft)
10-04-2019
10

Goede ligging met goede uitstraling. Vriendelijk personeel met kennis van zaken.

Service
Dhr.HTM de Jager (Delft)
10-04-2019
9

Goede service, duidelijk in prijs en planning. Auto netjes schoon afgeleverd.

Service
Frank Coert (Delft)
10-04-2019
10

DIGO is een garagebedrijf waar ik altijd welkom ben met mijn vragen. Ik word altijd vriendelijk te woord gestaan en bij problemen gaat men het liefst meteen voor mij aan het werk. Het zijn gewoon aardige mensen die hun klanten graag super wil helpen!

Service
M.F. van Hemert (Alphen aan den Rijn)
09-04-2019
10

De aanschafprijs is niet uitgekleed, maar daar staat dan ook 100% service tegenover.
Dat maakt het goed om zaken mee te doen. Het personeel op alle afdelingen zijn correct.

Service
P. Blaas (Den Hoorn ZH)
09-04-2019
8

Goede garage, doen wat ze zeggen, denken mee. Ik ben zeer tevreden.

Service
Bert Spaans (Den haag)
09-04-2019
9

De automonteurs zijn goed en ik ben heel tevreden.

Service
Fons dam (Rijswijk)
09-04-2019
9

Zou er mijn volgende auto kopen.

Service
Charles van Wijck (Delft)
09-04-2019
8

Goede service. Goed en vriendelijk geholpen.

Service
F.b.j.Kruitwagen (Delft)
09-04-2019
9

N.v.t verklaring is duidelijk genoeg

Service
A. Vergunst-Burgersdijk (Den Haag)
09-04-2019
9

Ik heb al 41 jaar zeer goede ervaringen met deze dealer.

Service
G.den Hengst
09-04-2019
9

Altijd goede service.

Service
Eric Makadoero (Wateringen)
09-04-2019
10

Ik ben daar reeds 26 jaar klant en heb in die periode 4 auto's gekocht. Op alle fronten ben ik zeer tevreden, d.w.z. deskundig en vriendelijk personeel, betrouwbaar en uiterst klantvriendelijk en heldere communicatie.

Service
Fam. Naastepad (Naaldwijk)
06-03-2019
9

Wij zijn al heel veel jaren vaste klant bij D.I.G.O. Wij zijn zeer tevreden over de Toyota. Wij willen geen andere auto dan Toyota omdat deze zeer betrouwbaar is en weinig problemen geeft. Daarnaast is de service goed en het contact met het personeel in de zaak en in de werkplaats altijd zeer vriendelijk en prettig.

Service
dhr m.a.van der winden (den-haag)
27-02-2019
9

goede uitleg en vragen duidelijke antworden

Service
C Van der brugge (Rijswijk)
20-02-2019
7

Netjes en profesional uitstraling, directe hulp.

Service
Dhr. Chr.van Dijk (Delft)
14-02-2019
10

Ik heb altijd de indruk dat er vakbekwaam en netjes met mijn auto wordt omgegaan. In het verleden waren er een paar kleine problemen en die zijn prima opgelost zonder veel kosten!

Service
Y.L.E. Warrens-Karrenbld
06-02-2019
9

ik geef deze score omdat ik al ruim 20 jaar bij DIGO kom en altijd goede sfeer is en correcte behandeling krijg.

Service
Michiel Wijnveldt (Waddinxveen )
06-02-2019
10

Prima in orde.

Service
Jan Cornelissen
03-02-2019
10

Aardige en vriendelijke mensen, vakmensen die mijn vertrouwen verdienen.

Verkoop
Revekka Nikoli (Delft)
01-02-2019
8

Good experience in general. Helpful seller. Just a small misunderstanding with the price. Otherwise all

Service
Piet Pronk (Den Hoorn)
01-02-2019
10

Prima garage, vriendelijke receptie

Service
Mevrouw van der Helm (Den Hoorn)
01-02-2019
8

Wij worden altijd goed geholpen. Worden ingelicht als er iets meer gevonden is bij het normale onderhoud van de auto. Erg vriendelijk personeel.

Service
Shirley Mendes (Zoetermeer)
23-01-2019
10

Vriendelijke benadering en professional naar de klant toe.

Service
De Bruijn Kool (Delft)
16-01-2019
9

Alles was correct naar wens

Verkoop
B.h.
11-01-2019
9

Ik ben al zo’n 25 jaar klant, dat is natuurlijk niet voor niets.

Service
Stan Verhaak (Den Haag)
09-01-2019
10

Reeds vele jaren kom ik als zeer tevreden klant over de vloer bij DIGO Delft. Zelfs toen ik het privé erg moeilijk had in 2018 heeft het verkoopteam mij ondersteund en een Toyota op maat uit gezocht, waarin ik een jaar lang zorgeloos zou kunnen rondrijden en dat is tot op heden meer dan waar. Dank u wel heren, maar ook de medewerkers van de garage zijn meer dan goed, ik hoef maar te kikken en ze staan voor me klaar met deskundig advies, ook hier mijn dank.

Service
René Vogelenzang (Delft)
04-01-2019
10

Prima service en vriendelijk personeel. Er word altijd naar een oplossing gezocht mochten de kosten iets hoger zijn dan verwacht. Ik ervaar de werkplaatsreceptie als een goede hulp met het maken van een afspraak voor onderhoud en reparatie.Echt een aanrader.

Service
Ineke van Bleijswijk. (Rijswijk)
04-01-2019
9

het is een goed bedrijf ,klant vriendelijk ,en de service is ook heel goed

Service
Dick Deijk (Rijswijk)
04-01-2019
9

Je wordt duidelijk op de hoogte gebracht van kosten en tijd werkzaamheden.

Service
Peter Loois (Delft)
04-01-2019
10

Uiterst vriendelijk personeel, houden zich aan prijsafspraken, koffiehoekje uitstekend en verkooppersoneel niet opdringerig! Ben al 10-tallen jaren klant van DIGO (met een korte onderbreking) en dat tot volle tevredenheid!

Service
A.F.Antonov (Barendrecht)
19-12-2018
10

Omdat ik al twee autos van hun gekocht

Service
Hans Frank (Schiedam)
19-12-2018
10

D.I.G.O. Is een prettig ingerichte dealer met vriendelijke en zeer behulpzame medewerkers.

Service
Ton de Vries (Delfgauw)
14-12-2018
9

Transparant, eerlijk en volledig. Geen gedoe en schimmige verhalen. Komt absoluut betrouwbaar over. Dit past gewoon bij het eveneens betrouwbare merk.

Service
M.kraaijenbrink (Rijswijk)
14-12-2018
10

Zeer klantvriendelijk, duidelijk in communicatie

Service
G.Uittenbroek (ROtterdam)
13-12-2018
9

Word altijd vriendelijk te word gestaan,en werkzaamheden goed uitgevoerd.

Service
Jessica Diekstra (Delft)
07-12-2018
9

Een prima service en zeer klantvriendelijk.

Service
ed zwaan (delft)
05-12-2018
10

om dat het een goed bedrijf is met hele vriendelijke mensen en een goede service

Service
Gerard Valkenburg. (Delft)
05-12-2018
10

Door het volledig vertrouwen van de mensen aan de balie als ook in de werkplaats.

Service
Mw. Vertegaal (Leidschendam)
05-12-2018
8

Erg tevreden over de klantvriendelijkheid en service van Digo Delft

Service
Mevr. Schweigman
05-12-2018
10

het is een perfecte garage, alle afspraken worden nagekomen en naar mijn tevredenheid uitgevoerd. Daarnaast is de gastvrijheid groot en het personeel buitengewoon vriendelijk

Service
R.J.vandenAkker (Delft)
05-12-2018
9

D.I.G.O is goed

Service
cor zegwaard (rijswijk)
05-12-2018
10

vertrouwd adres.

Service
A van der Valk
05-12-2018
10

Goede service, aardige mensen, altijd behulpzaam. De auto word gewassen wat heel plezierig is, echt top.

Service
M. van Schooneveld (Delft)
05-12-2018
9

Altijd een goed antwoord op elke vraag. Kwaliteit van Toyota is buiten kijf.

Service
Nico Zuijdervliet (Delft)
30-11-2018
10

Ik ben al vele jaren klant bij DIGO en nog steeds met volle tevredenheid. Daarnaast maakt Toyota gewoon prima auto's. En als er een keer iets is dan wordt het opgelost, en in goed overleg als dat gezien de situatie nodig is.

Service
T. Sterk
30-11-2018
6

Batterijonderzoek had ik de vorige keer al geweigerd als niet nodig. Werd nu toch uitgevoerd en in rekening gebracht.

Service
Mevr. Looije (Den Haag)
30-11-2018
9

Vriendelijke receptie, aangename wachtruimte met lekkere koffie . Altijd tijd om kleine problemen gelijk op te lossen. Auto wordt netjes en schoon teruggegeven.

Service
H. Hendriksen (Dordrecht)
30-11-2018
9

D.I.G.O. voert werkzaamheden uit volgens plan. Van te voren staan de kosten vast en dat klopt met de realisatie. Bovendien hebben zij het geluk met auto's te werken, die net zo betrouwbaar zijn als zij zelf. Daar doen zij ook hun best voor. Daarnaast is er altijd tijd voor een gratis kop koffie in een prettige ruimte. Het personeel staat je altijd vriendelijk te woord.

Service
Linberg (Schipluiden)
30-11-2018
7

Ik mis heel erg de ontvangst en inrichting van de showroom. Is zo kil en zakelijk geworden. Past niet bij de vriendelijke en warme medewerkers daar. Heel jammer meneer Toyota ??

Verkoop
Dhr. O.v.S.
27-11-2018
9

Vriendelijk en kundig personeel. Schone goed uitgeruste werkplaats.

Service
Hans van Rooijen (Haarlem)
27-11-2018
10

De service die ik kreeg toen ik de auto kocht, en de service die ik krijg bij het onderhoud van de auto maken het mij meer dan waard om telkens vanuit Haarlem naar Delft te rijden!

Service
Dhr. L. den Breejen (Delft)
23-11-2018
10

We zijn al vele jaren tevreden klanten van DIGO Delft. De medewerkers zijn vriendelijk en gastvrij, geven goede informatie bij aankoop van nieuwe auto en ook heldere en deskundige uitleg over eventuele werkzaamheden aan de auto.

Service
A.W.C.M BODE (DELFT)
23-11-2018
10

OMDAT IK ER AL LANGE TIJD PRIMA BEN GEHOLPEN

Service
Paul Uiterdijk
23-11-2018
8

Digo staat voor zijn klant.

Service
E.A.G (Delft)
16-11-2018
7

Ja ik ben wel tevreden maar de airconditioning heb ik laten maken maar is nog steeds niet goed gemaakt

Service
Wim Smit (Delft)
14-11-2018
9

De klant is koning is mijn ervaring. Ik kom al jaren bij DIGO en heb geen klachten!

Service
S. Daman (Delft)
09-11-2018
9

Duidelijke en heldere communicatie, prima kwaliteit.

Service
M.J. van den Broek (Monster )
09-11-2018
10

Geweldige service, altijd vriendelijke en zeer hulpvaardige medewerkers. Je krijgt een eerlijke behandeling en word geen oor aangenaaid . Ga al meer dan 10 jaar naar deze garage! Helemaal top.

Service
Ed Boin (Den Haag)
09-11-2018
9

Zeer vriendelijke mensen en je wordt er goed te woord gestaan , als je binnen komt straalt het de vriendlijkheid je toe.

Service
Demi (Rijswijk)
09-11-2018
10

Er werkt vriendelijk personeel die je goed te woord staat. Daarnaast goede uitleg gekregen over de werkzaamheden! Fijn!

Service
Rob Doorneveld
02-11-2018
10

Goede, vriendelijk en deskundige service. Ik kom hier al jaren naar volle tevredenheid.Ik kan iedereen deze dealer aanraden. Top!

Service
Dhr. R. Bakker
02-11-2018
10

Ik heb een jaar geleden een nieuwe Toyota gekocht bij DIGO en deze nu voor een onderhoudsbeurt naar de garage gebracht. De service is perfect, en bovendien zijn het hoofd vd werkplaats en de medewerkers zeer deskundig.De prijzen zijn zeer redelijk.

Service
Maessen (Rijswijk (ZH))
29-10-2018
10

Al meer dan 25 jaar klant, naar volle tevredenheid. Absoluut betrouwbaar. En denken met je mee.

Service
Sylvia (Den Haag)
29-10-2018
9

Goede service, duidelijke afspraken, behulpzaam.

Verkoop
M.G.R.Dingenouts
29-10-2018
9

De service en vriendelijkheid richting de klant is erg positief. Enigste minpuntje vind ik het stukje aftersales wat ontbreekt nadat de auto is verkocht. Wel beloven contact op te nemen hoe het gaat, maar het dan uiteindelijk niet doen.

Verkoop
Dhr R. Smits (Pijnacker)
17-10-2018
9

Goede ontvangst , klantvriendelijke mensen .Goed geholpen tijdens de keuze die wij hebben gemaakt om een Toyota te gaan leasen .

Service
Nick Sukul (Delft)
08-10-2018
9

Betrouwbaar en tegen van te voren opgegeven kosten.

Service
Cees Burggraaf (Vlaardingen)
05-10-2018
9

Zeer stabiele en vertrouwen wekkende leverancier-klant relatie op basis van het uiterst betrouwbare product "Toyota auto's" gedurende meer dan 30 jaar. Je wordt er bij name gekend!

Service
Maria van Luijtelaar (Rijswijk)
05-10-2018
10

Kom al sinds 1984 bij DIGO. Dat zegt het al.

Service
Joop Remkes (Den Haag)
05-10-2018
9

Vanaf de aanschaf van de auto tot op heden, is er altijd een blijk van waardering als je weer terug komt en je waardering toont voor het geen voor je gedaan is.

Service
Ton Lansbergen (Schipluiden)
27-09-2018
8

Wel duur maar erg tevreden over hun werkzaamheden.

Service
Gre Blinksma (Delft)
26-09-2018
8

Ik altijd vriendelijk en eerlijk ben behandeld

Service
Rinie van Wissen (Delft)
26-09-2018
9

Betrouwbaar, kosten vooraf met uitleg.

Service
Dhr. Chris Havinga (Rijswijk (ZH))
25-09-2018
10

Deskundig, vriendelijk en ter zake. Ik kom graag bij D.I.G.O..Zij hebben mij altijd uit de brand geholpen. Ik vertrouw het personeel ook blindelings.

Service
William van der Heiden (Delft)
24-09-2018
10

Ben erg tevreden.

Service
mw. A.S. Kraaijenbrink
21-09-2018
10

Tevreden over de klantvriendelijke contacten.

Service
Bert (Delft)
19-09-2018
9

Goede garage, niet goedkoop. Wel erg betrouwbaar. Geen problemen ondervonden.

Service
Marianne Kooij (Delft)
19-09-2018
8

Vorige week heeft mijn auto een beurt en APK gehad bij Digo De prijs ervan klopte met de vooraf gegeven prijsopgave Tot mijn verrassing was de auto zelfs gewassen! Dat maakte mijn tevredenheid nog groter!

Service
Dhr. Sterkenburg
17-09-2018
10

Ik ben eigenlijk altijd helemaal tevreden over de service van Toyota DIGO.

Service
M. Helder (Schiedam )
13-09-2018
9

Vriendelijk personeel, duidelijke uitleg,

Service
ir GPLM Hoogeveen
13-09-2018
10

Digo is een van de betere autobedrijven. Na 27 jaar als klant is het mijn ervaring dat de medewerkers van de werkplaats, de verkoopafdeling en de receptie er een eer in stellen om volmaakte service te verlenen.

Service
E. Naaborg-van Zuijlen (Delft)
06-09-2018
9

Ik word snel geholpen als er problemen met de auto zijn.De medewerkers zijn kundig en vriendelijk en ik krijg van te voren of tijdens de werkzaamheden een prijsopgaaf.

Service
Ton Wiegman (Delft)
05-09-2018
10

Een prettige dealer met goede deskundige receptie. De koffie staat er altijd klaar.

Service
Frans Volkering (Den Haag)
31-08-2018
9

Het is naar mijn vorige toelichting nog steeds een TOP BEDRIJF, en ik kan dit alleen maar WEER vermelden.Ze zijn daar heel goed bezig MET DE HELE CLUB.

Service
Hr Eef Delfgauw (Rijswijk (Z-H))
31-08-2018
9

Rijden al ruim 35 jaar met Toyota en sinds 03-1995 bij DIGO - TOYOTA te Delft, de service is uitstekend, altijd worden geholpen op prettige wijze, dus houden zo en niets veranderen

Verkoop
A.J.Blom (Delft)
29-08-2018
8

alles is keurig geregeld

Service
Willemien Heere (Rijswijk)
28-08-2018
10

Digo is een zeer bekwaam bedrijf met erg aardige en prettige medewerkers. Nooit problemen gehad, altijd bereidwillig en service gericht. Zoals bandenspanning, ruitenvloeistof enzovoort.

Service
Johan Priem (Delft)
24-08-2018
8

Zeer correcte behandeling en altijd bereidwillig in zoeken naar oplossingen

Service
Hans Wittenberg (Naaldwijk)
22-08-2018
9

goede service en vriendelijk personeel.

Service
Rob verhoef
22-08-2018
8

Goed geholpen,deskundig personeel,goede nazorg.

Service
Dhr. A.M. Olieman (Maasland)
22-08-2018
9

Een deskundig en zeer vriendelijke Toyota garage waar ik graag terug kom en aanbeveel bij vrienden en kennissen.

Service
Dhr. Ik E. Nafissi (Zoetermeer )
22-08-2018
10

Vanaf 2011 ben ik klant van dit bedrijf en ik heb nooit slechte ervaring gehad, altijd naar mijn wens.

Service
Anita Vork (Den Haag)
22-08-2018
10

Zoals altijd zeer servicegericht, vriendelijk en flexibel. Het is elke cent waard.

Service
Tieneke (Delft)
21-08-2018
9

behulpzaam correct

Service
Cas lemmers (Schipluiden)
20-08-2018
10

Prettig bedrijf waar je op een fijne manier wordt geholpen en je eventuele problemen prima worden verholpen

Service
Mevr. Broekhuijsen (Schipluiden)
10-08-2018
10

Wij zijn zeer tevreden over dit automobielbedrijf .

Service
Hr v.d. akker (Delft)
10-08-2018
10

Vriendelijk en correcte afhandeling

Service
John kok (Den haag)
08-08-2018
9

Gewoon goed

Service
M.wubben petri (Pijnacker)
08-08-2018
10

Een top dealer

Service
van Harmelen, Dick (Rijswijk)
08-08-2018
10

Tengevolge van de al 18 jarige ervaring met Digo in welke periode ik 6 nieuwe auto's heb aangeschaft. Nimmer enige klacht gehad. Zeer goede behandeling. Redelijke prijzen.

Service
John Souhoka (Delft)
08-08-2018
8

Snel en duidelijk. Goede service.

Service
Dhr W.L. de Steur (Delft)
07-08-2018
8

M.I. is er in de loop der jaren iets veranderd in de relatie dealer client. Ik heb dat niet als positief ervaren.

Verkoop
M. Meliesie (Den Haag)
01-08-2018
8

Bij Toyota Digo ben ik fantastisch geholpen. Ik heb een kentekenwijziging aangevraagd en zij hebben mij hierbij fantastisch ondersteund. De aflevering van mijn nieuwe Toyota was ook echt tot een feestje gemaakt en ik ben altijd welkom als er iets mee aan de hand is. Bij het eerste bezoek moesten we wel heel erg lang wachten voordat we geholpen werden ondanks dat we een afspraak hadden gemaakt.

Verkoop
H.D. van Brakel (Dordrecht)
24-07-2018
9

De gastvrijheid & betrokkenheid tijdens het gehele traject. De verkoopadviseur heeft ook alle aandacht voor de klant. ook zijn collega's begrijpen dit en ''storen'' dus ook niet.

Service
Dick Beezemer (Delft)
18-07-2018
9

Je wordt correct te woord gestaan en al het mogelijke wordt gedaan om je te helpen

Service
Marianne Ierschot-Schmitz (Rijswijk)
18-07-2018
10

Goede garage met goed, deskundig en vriendelijk personeel

Verkoop
Brochard (Nootdorp)
18-07-2018
10

Goede service

Service
J Scheffers (Rijswijk)
18-07-2018
9

Personeel correct

Service
J.L. van den Doel (Delft)
17-07-2018
9

altijd een correcte behandeling en zeer netjeser werd gezegd dat de auto gewassen was na de check, maar dat was niet het geval. helemaal geen probleem hoor maar dan misschien ook beter niet zeggen

Service
Mevrouw A.J.A. Caspers (Delft)
16-07-2018
10

Ik kom al vele jaren( minstens 20 jaar) bij deze garage. Tot op heden ben ik hier altijd zeer correct geholpen, ook als het om iets kleins ging. Zeer vriendelijk personeel. Sommige mensen aan de balie werken hier ook al lang. Het is alsof je bij oude bekende op bezoek komt.!

Service
Jeroen (Delft)
12-07-2018
10

Het is een fijn bedrijf en neemt klachten serieus. Denkt mee en volledig in service.

Service
Jan van Reeken (Den Haag)
11-07-2018
10

Goede en betrouwbare service met een smile, bovendien voor een zeer redelijke prijs. Ook bij een hele oude Toyota Camry (1999) is die er. Deze auto 8 jaar geleden bij DIGO gekocht, die was daar ook in 1999 nieuw aan de 1e eigenaar geleverd en vanaf dat moment altijd bij DIGO in onderhoud geweest. Ik wil nog wel even door met deze Camry en DIGO.

Service
Dhr. van Haaster (Den Haag)
09-07-2018
7

Werkzaamheden worden goed uitgevoerd, daar vertrouw ik op.De hoge prijs van de Japanse accu daar ben ik niet blij mee. Vergelijkbare Bosch of Varta accu's blijken de helft van de prijs die is gerekend voor de Japanse accu welke bij de onderhoudsbeurt mij werd aangeboden. Op het moment dat ik instemde met vervanging van de accu had ik nog niet het idee dat ik de hoofdprijs zou betalen voor de accu. Na wat uitzoekwerk op internet blijken gelijkwaardige accu's van Topmerken veel voordeliger dan de Japanse accu. Het zou fijn zijn als de klant een keuze wordt geboden om voor een alternatieve gelijkwaardige accu te kunnen kiezen van een Topmerk die veel minder kosten. Zo niet dan vervang ik de accu een volgende keer zelf wel.

Service
Mevr.v.d.Mëer
09-07-2018
10

Zeer tevreden altijd de hulpende hand.Goede service.

Service
Mevr. den Hollander (Delft)
09-07-2018
8

Persoonlijke service

Service
Y.L.E. Warrens-Karrenbld
02-07-2018
10

Wordt altijd vriendelijk en correct geholpen.

Service
Henk Lukassen (Delft)
28-06-2018
9

Correcte behandeling met een duidelijke uitleg over wat er moet gaan gebeuren. Vriendelijke en plezierige mensen die er werkenachter de balie maar ook de verkopers zijn zeer attent als je komt.

Service
HSA Mohamedhoesein (Denhaag)
28-06-2018
10

Omdat ik zeer tevreden Daarom een tien

Service
Herby karsdorp (Zoetermeer)
27-06-2018
10

Zeer tevreden

Service
Ella Groot
27-06-2018
9

Prima, vak bekwaam en altijd een vriendelijk woord! problemen kunnen altijd opgelost worden!!! ze verdienen het!!!

Service
M.walsen (Rijswijk)
27-06-2018
10

Geweldige dealer en werkplaats.medewekers receptie zeer klantgericht bezig.

Service
Mevr. de Bruijn (Delft)
27-06-2018
10

Prettig geholpen en goede service.

Service
Mevr. M. van Rijen (Delft)
27-06-2018
10

Het is een prettig bedrijf dat ik vertrouw. Er worden geen onnodige dingen gerepareerd en de service is prima. Dat is precies wat je van een autobedrijf hoopt.

Service
MS Alewijnse (Bergschenhoek)
25-06-2018
10

Afspraak kon ik online maken en mijn auto kon snel terecht. Prima reparatie en snelle en vriendelijke service.

Service
Rob jokhoe (Delft)
20-06-2018
10

Goede service Vriendelijk personeel en monteurs

Service
Marianne Ierschot (Rijswijk)
20-06-2018
10

Deskundige en vriendelijke medewerkers. Reparatie perfect uitgevoerd. Toyota Corolla G6 is nu 17 jaar oud en is nog steeds perfect.

Service
Cornelis Slootweg (Zoetermeer )
20-06-2018
10

Nogmaals een uitstekende toyota dealer Digo in Delft.

Service
S. de Jong
18-06-2018
8

Goede service. Bij problemen kun je snel terecht.

Service
R Van den bosch (Zoetermeer )
13-06-2018
10

Er wordt gedaan wat ze beloven. Ze zijn bijzonder klantvriendelijk. Een prettige en overzichtelijke showroom. Kortom prettig om naar toe te gaan.

Service
j baas (zoetermeer)
13-06-2018
8

goede service

Service
R.J.vandenAkker (Delft)
13-06-2018
9

Een goede en betrouwbaare Dealer

Service
Alexander (Pijnacker)
13-06-2018
10

Meer dan uitstekende service, duidelijke en eerlijke prijzen. Vriendelijk en kundig personeel.

Service
A. van der Ende (Delft)
11-06-2018
10

Altijd correct, deskundig en prettig geholpen.

Service
S. Eshuijs (Hoogvliet)
11-06-2018
9

Zeer tevreden over de behandeling hier. Goede klantvriendelijkheid, lekkere koffie(!) en deskundige hulp. Zeker aan te bevelen.

Service
Nellie Hanselaar (Wateringen)
06-06-2018
10

Ik ben al jaren klant bij DIGO tot volle tevredenheidDigo doet wat ze belovenPrettig en professioneel personeelKortom een toppie (zegt men in het Westland)

Service
Hans Ketting (Den Haag (Ypenburg))
01-06-2018
9

Zeer deskundig personeel zowel de receptie als de monteurs onderhoud gebouw netjes en schoon.

Verkoop
Dhr. van Dam
29-05-2018
9

Zeer betrouwbare dealer

Service
Cees Bregman. (Zoetermeer )
28-05-2018
9

Sympathieke medewerkers met kennis van zaken en in oplossingen denken

Service
Dick de Jong (Delft)
28-05-2018
8

Ik wordt altijd netjes en correct geholpen.

Service
A. de Jong (Delft)
24-05-2018
10

ik vind 1 x wel genoeg

Service
C.P. van der Meer (Den - Hoorn)
24-05-2018
8

D.i.g.o. Delft maakt op mij een goede indruk en dat uit zich op de goede dienstverlening gepaard aan vakmanschap.

Service
Arie Broekman (Pijnacker)
24-05-2018
9

in 25 geen klachten over automobielbedrijf altijd goed geholpen in die jaren

Service
Naaktgeboren
17-05-2018
10

Altijd netjes en correct

Service
Jan Jansen (Delft)
17-05-2018
9

Een goede en betrouwbare garage.

Service
René Vogelenzang (Delft)
16-05-2018
10

prima service en klantvriendelijk personeel.

Service
H. Hendriksen (Delft)
16-05-2018
9

Bij dit bedrijf krijg ik altijd een voorspelling van de te verwachten kosten en de werkelijkheid wijkt zelden af. Zelfs bij ingewikkelde zaken weten zij goed in te schatten wat er allemaal moet gebeuren en wat dat kost. Na reparatie of onderhoud komt het eigenlijk niet voor dat ik terug kom met klachten.Het personeel is vriendelijk, geduldig en snel van begrip en er staat altijd koffie klaar in alle te wensen vormen.Zij hebben geluk Toyotadealer te zijn, want dat zijn betrouwbare auto's en dat past bij hen. Een goede keuze dus van de dealer.

Service
Eric en Ans (Delft)
16-05-2018
9

Zijn al heel lang klant. Nooit problemen gehad.

Service
Y. Zhou
09-05-2018
8

een vakkundige garage

Service
Paul Holthaus (Rijswijk)
09-05-2018
10

zeer vriendelijke mensen snel en voor komend dit is mijn derde Toyota de laatste en de voor laatste zijn hier gekocht en onderhouden

Service
nico van rheenen. (pijnacer)
04-05-2018
9

omdat in mijn ervaring ik altijd uitstekend ben geholpen door zowel verkoop als receptie.

Service
Mariska (Berkel en Rodenrijs)
02-05-2018
10

Goed bedrijf!

Service
Jan Etienne (Delft)
02-05-2018
8

Bij aankoop van 2 wagens was het niet goed gegaan.Met een goed gesprek is dat netjes opgelost

Service
J. Lieftinck
30-04-2018
9

Al jarenlang klant, tot grote tevredenheid. Denkt mee met de klant. Betrouwbaar.

Service
erland bakker (rijswijk)
30-04-2018
8

Perfecte betrouwbare organisatie.

Service
K.Huisman (Delft)
26-04-2018
8

goede ervaringen en correcte behandeling personeel

Service
Paul van den Berg (Delft)
25-04-2018
10

Correcte ontvangst. Goede prijsopgave van tevoren. Komen afspraken na. Er wordt naar je geluisterd.

Service
Van Pelt (Delft)
25-04-2018
9

Servicegericht, deskundig en vriendelijk

Service
Mw Y.I.T. Djie-Tjan
09-04-2018
9

Ik heb de auto bij genoemde garage gekocht en heb sindsdien steeds een prettige behandeling gekregen. Daarom heb ik er zelfs de rit van Heemstede naar Delft voor over.

Service
Wilma
05-04-2018
10

Prima service. vriendelijke medewerkers, correct. Eigenlijk is alles gewoon top

Service
Adrie Dumaij (Den Hoorn)
05-04-2018
8

Kwaliteit en service.

Service
Engelbert Moors
05-04-2018
10

Kwaliteit van hoog niveau, volledig betrouwbaar, zeer deskundige receptie

Service
V.I.M. Kaulesar Sukul (Amsterdam)
04-04-2018
9

Toen ik een Toyota Prius met bij dit bedrijf kocht, zijn alle mankementen volgens het keuringsrapport goed verholpen en besloot ik daarom mijn auto daar voor service te brengen.

Service
mevr. D.K. Neefjes-Dworak (Delft)
04-04-2018
9

Ik ben al 16 jaar een Toyota bezitter en altijd alle werkzaamheden rondom mijn Toyota's zijn door D.I.G.O uitgevoerd. Met het resultaat dat ik zeer tevreden klant ben.

Service
Petra van Kempen
28-03-2018
9

TOP geholpen

Service
Pieter Krommenhoek (Den Hoorn)
28-03-2018
10

Kom al meer dan 40 jaar bij D.I.G.O., zeer betrouwbare zaak, staan altijd direct voor je klaar,vriendelijke ontvangst.

Service
henk verheijen (nootdorp)
28-03-2018
8

nette goede service en vriendelijk

Service
Angelique koeleman
28-03-2018
9

Medewerkers zijn altijd klantvriendelijk, goed bereikbaar en denken mee. De wachtruimte is netjes en van alle gamekken voorzien, je wordt goed op de hoogte gebracht en komt nooit voor verrassingen te staan.

Service
Rina Gelderblom
22-03-2018
8

Een prettige garage met fijn en terzake kundig personeel

Service
G .den Hengst
22-03-2018
10

Ik ben al 35 jaar een tevrede klant

Service
M. Heemskerk
21-03-2018
9

Goede service, vriendelijk personeel en deskundig.

Service
Bert Spaans (Den Haag)
21-03-2018
9

Het bedrijf is klantvriendelijk en dat hoor ik ook bij bezoekers

Service
Ron Kientz (Zoetermeer)
15-03-2018
10

Zeer klantvriendelijke en betrouwbare dealer.

Service
JH van Put (Delft)
14-03-2018
8

Prima service. Heel klantvriendelijk bedrijf.

Service
Dhr. A.W.J. De Groen (Rijswijk)
14-03-2018
10

Ik geef een tien omdat ik geen minpunten zie.

Service
Mevrouw A. Vergunst-Burgersdijk (Den Haag)
12-03-2018
9

Ik ben altijd zeer tevreden. Er wordt altijd gevraagd of de auto nog bevalt en of ik nog klachten heb. Ik mag altijd op de onderhoudsbeurt wachten. Men is zeer vriendelijk. Ik kom al 40 jaar bij DIGO. Daar werd ik onlangs voor beloond met een prachtige bos bloemen. Dat vind ik zeer attent.

Service
Fam. Naastepad (Naaldwijk)
07-03-2018
10

al jaren zijn wij zeer tevreden over de uitstekende service en klantvriendelijkheid van onze Toyota dealer

Service
M. Bouten (Delft)
23-02-2018
8

Snel een afspraak kunnen maken. Goed geholpen Tussentijds goed geïnformeerd. Bereikbaarheid met OV is redelijk, niet optimaal

Service
Martin (Maassluis)
21-02-2018
10

Ruim 15 jaar geleden een occasion (Mercedes Benz) gekocht, problemen mee gehad buiten de schuld van Digo.De klachten zijn altijd keurig opgelost onder garantie (5 jaar lang) nu rijdt ik al jaren een Auris en nog steeds is mijn vertrouwen in de medewerkers van Digo erg groot.

Service
H.A. Kanij (Delft)
15-02-2018
8

Ik voel mij daar altijd welkom.......wordt goed geholpen! En er wordt altijd goed voor mijn auto gezorgd.

Service
mevr h a b Meijboom Gertsen
07-02-2018
9

klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel.

Service
Piet Oostveen (Vlaardingen)
01-02-2018
10

Betrouwbare en correcte behandeling

Service
Fam. de Vries (Delft)
26-01-2018
8

We worden altijd vriendelijk geholpen, de service is perfect en er wordt goed uitgelegd wat er aan de hand is bij reparatie.

Service
mevr. Van de Kerke (Den Haag)
24-01-2018
10

een goede service en prettige afhandeling.Het is wel zo dat alle bedrijven een mening via formulier vragen en dat is erg vervelend .

Service
Anoniem
10-01-2018
8

dat verdienen ze: ik ben gewoon tevreden

Verkoop
Anoniem
08-01-2018
9

Uitstekende service, betrouwbaar en vriendelijke mensen

Service
Anoniem
08-01-2018
8

Professionals, vriendelijk

Service
Sylvia Heijes (Schiedam)
03-01-2018
10

Wordt altijd vakkundig geholpen door vriendelijk personeel. Je krijgt goede, bruikbare tips. De werkzaamheden worden altijd duidelijk uitgelegd en besproken. Je komt niet voor verrassingen te staan.

Service
Dhr.H.J.Jorna ('s-Gravenzande)
03-01-2018
9

een 10 is net 1 punt teveel, vol lof over afspraak en uitvoering.

Service
Rob Janszen (Delft)
03-01-2018
10

De werkzaamheden worden correct uitgevoerd en prima uitgelegd wat er gaat gebeuren. Ook eventuele kosten of extra kosten worden eerst goed gecommuniceerd zodat er geen verrassingen achteraf zijn. Zeer vriendelijk baliepersoneel die heel goed met je mee denken. Dit bedrijf is wat mij betreft een aanrader.

Service
Anoniem
28-12-2017
9

Vriendelijke personeel

Service
Mevr. van der Helm (Den Hoorn)
28-12-2017
9

Al jaren klant en zeer tevreden! Goede zorg voor mijn auto en vriendelijk personeel.

Service
Anoniem
20-12-2017
10

De service bij deze Toyota garage is top. Jaarlijks breng ik m’n auto voor een onderhoudsbeurt en nog nooit pech gehad. Daarnaast wordt ik altijd zeer vriendelijk geholpen door de werkplaatsreceptie.

Service
Anoniem
14-12-2017
10

DIGO is een zeer prettige dealer met kennis van zaken. ze denken altijd met de klant mee en geven goed advies. Je weet met onderhoudsbeurten vantevoren waar je aan toe bent, of je wordt tijdig gebeld.

Service
piet van mil
07-12-2017
8

goed

Service
Anoniem
07-12-2017
10

Topdealer, vriendelijke receptie, keurige prijsopgave en advies. Houden zich altijd aan de afspraken. Een aanrader.

Service
T,.E.Reiber (Delft)
06-12-2017
8

Betrouwbaar, Goed advies , Correct behandeld

Service
Anoniem
06-12-2017
8

ik ben tevreden over de dienstverlening en klantvriendelijkheid c.q. de kwaliteit van de uitgevoerde werkzaamheden door DIGO

Service
J.M. van Daalen- v.d. List (Delft)
29-11-2017
9

Zeer prettige en betrouwbare garage. Bijzondere fijne mensen die er werken. Ik vertrouw volledig op hun kennis.

Service
Mevr. C. van der Wouden (Delft)
29-11-2017
10

Prima service, niets op aan te merken. Aardige mensen aan de balie.

Service
Anoniem
22-11-2017
8

Betrouwbaar, correct in de omgang en bovenal geode auto's

Service
S. Lim (Delfgauw)
22-11-2017
10

Vriendelijk personeel, makkelijk afspraak te maken. Auto wordt gratis gewassen na beurt.

Service
Anoniem
09-11-2017
10

Zeer tevreden over de service en klantvriendelijkheid

Service
Anoniem
08-11-2017
9

Hoge kwaliteit van de service en geleverde werk; mooie, nette en overzichtelijke showroom.

Service
E. Vasbinder (Delft)
08-11-2017
9

Ik verval in herhaling. Het is gewoon heel prettig om bij DIGO binnen te komen, te woord gestaan wordt en behandeld wordt.

Service
Jos Peperzak (Den haag)
08-11-2017
9

Altijd makkelijk afspraak te maken. Ze doen wat ze beloven, en soms kun je er zelfs op wachten met een bakje koffie. Ik ben ook zeer te spreken over de Toyota pechhulp service.

Service
Anoniem
08-11-2017
7

Wachtruimte verdient een update.

Service
A.A. van Leeuwen (Delft)
08-11-2017
9

De onderhoudsbeurt wordt altijd correct uitgevoerd.We hebben een persoonlijke band met de receptie medewerkers.

Service
Mw. A van den Berg (Delft)
01-11-2017
8

Altijd goed geholpen en correct.

Service
Anoniem
01-11-2017
10

Uitstekende service, vriendelijke mensen, reeds vele jaren

Service
Anoniem
01-11-2017
9

Kennis en hulpvaardigheid.

Service
Anoniem
01-11-2017
10

ik word altijd corrext geholpen en krijg altijd uitleg wat er gedaan is.

Service
Anoniem
01-11-2017
10

Prima service, hoge kwaliteit

Service
Lianne Klok
25-10-2017
9

Hele goede service en fijn personeel, die uitstekend werk leveren en meteen klaar staan voor de klant !!

Service
Anoniem
25-10-2017
10

Een erg gezellig bedrijf en vakkundige mensen.

Service
R Zuiderwijk
19-10-2017
9

Correcte nette afhandeling zowel bij verkoop als onderhoud en evt schade. Uitstekend

Service
R.J.vandenAkker (Delft)
16-10-2017
9

Heel goed geholpen en vakkundig

Service
Anoniem
11-10-2017
10

Ik ben altijd goed geholpen.

Service
Maria Peters (Rijswijk)
11-10-2017
9

Ik wordt altijd goed geholpen. Of bij de koop van een auto of bij werkplaats afspraken.

Service
M. Klopman (Delft)
11-10-2017
9

ben sinds 1976 bij deze dealer; wat moet ik nog meer vertellen?!!!!

Service
H stabler (Delft)
11-10-2017
10

Ik kom eral jaren en ik vind de service geweldig!!!

Service
Anoniem
11-10-2017
10

service, meedenken, hulp, kundigheid en kwaliteit kloppen allemaal.

Service
Cees Bregman. (Benthuizen.)
05-10-2017
9

Al 25 jaar een tevreden klant.Met een pluim voor de werkplaatsreceptie.

Service
Taal (Rijswijk)
04-10-2017
10

Correcte bediening en goede service

Verkoop
Anoniem
27-09-2017
10

Goede service, klantvriendelijk, prijstechnisch aantrekkelijk

Service
Anoniem
13-09-2017
10

Vanaf mijn eerste Toyota aankoop in 1991 zijn mijn ervaringen met DIGO alleen maar gunstig. De verkoopstaf behandelde de aankoop van mijn 3 Toyota's op zeer coulante en plezierige wijze. Het garage personeel heeft gezorgd dat er probleemloos gereden kon worden. De frontdesk leverde slechts onmiddellijke en effectieve service, zelfs tijdens ongebruikelijke uren zoals lunchtijd en late uren.

Service
Hans van Nellestijn (Delft)
13-09-2017
9

Zeer tevreden en altijd oplossing gericht kijken top zowel verkoop als de service

Service
D. Engelen (Delft)
06-09-2017
9

Klantvriendelijk; goede service; werkzaamheden worden goed uitgevoerd.

Verkoop
Hr/Mevr. Delfgauw (Rijswijk (Z-H).)
06-09-2017
10

Altijd prima geholpen, er heerst een goede sfeer, de service is zeer goed en de klant staat hoog in het vaandel.

Verkoop
j.akok (den haag)
06-09-2017
9

van verkoper tot receptie en de rest niet vergeten zeer vriendelijk kan menig bedrijf van leren

Verkoop
Fer Rosemund (Delft)
05-09-2017
8

Het is een mooi bedrijf, je word altijd goed en snel geholpen, onderhoud en reparatie worden snel en vakkundig uitgevoerd.Vriendelijk personeel en goede ontvangst aan de balie.Deze dealer zou ik iedereen aanraden.

Verkoop
Anoniem
01-09-2017
9

De aangekochte Verso was het 6e exemplaar van dit type; daaraan vooraf heb 5 à 6 andere modellen van Toyota gereden. Alle auto's zijn bij DIGO gekocht. Dit zegt m.i. voldoende in het vertrouwen wat ik heb in DIGO.Ik geef een 9 omdat ik 10 overdreven vind.

Service
Anoniem
31-08-2017
9

Goede service

Service
Anoniem
23-08-2017
10

Ik rijd al ruim 51 jaar, heb derhalve ervaring op gedaan bij talloze garages, reden diverse automerken waaronder o.a. Toyota. DIGO Delft steekt met kop en schouders boven alle andere dealers/garages uit. De Vakkundigheid, Receptie, Klantvriendelijkheid,Voorlichting is Vertrouwenwekkend, Zorgvuldig en to the point.

Service
Anoniem
23-08-2017
9

Dit bedrijf geeft altijd een duidelijk advies met een goede prijsopgave. Bij wijzigingen ben ik altijd op tijd geïnformeerd met een goed advies over wat wel en niet mogelijk is. Onderhoud kost uiteraard geld, maar DIGO denkt altijd met me mee over eventueel goedkopere alternatieven.

Service
J.C. Op de Coul (Delfgauw)
23-08-2017
9

Vriendelijk en goede service. Altijd bereid te helpen met tussendoor-service en advies.

Verkoop
C.j.lemmers (Schipluiden)
21-08-2017
10

Prima bedrijf met deskundige en vriendelijk personeel van hoog tot laag en goede service

Service
Zhou en Heeren (Delft)
16-08-2017
8

een 8 is hoog genoeg

Service
jan kraus (delft)
03-08-2017
8

het verloop van de vekooperser

Service
Marianne Ierschot (Rijswijk)
02-08-2017
9

Goed personeel.

Service
Anoniem
27-07-2017
8

klantvriendelijk, behulpzaam. goede prijs/kwaliteit verhouding. Een zeer prettige garage waar ik mijn auto graag laat onderhouden

Service
B. Stiekema (Delft)
26-07-2017
8

Prima en betrouwbaar garagebedrijf en Toyotadealer. Vriendelijke mensen. Prijzen zouden altijd lager kunnen. Gave 2e hands wagens aanwezig in mooie showroom. Leuk om op een regenachtige zaterdagmiddag door te lopen. Nog geen slechte ervaringen gehad na aankoop en onderhoud van bijna 3 jaar oude Prius+ in 2015. Heerlijke en betrouwbaar gemaakte hybride auto.

Service
Anoniem
24-07-2017
10

Digo doet wat er beloofd wordt. Goede service. Ik ben van 2000af klant naar volle tevredenheid.

Service
Marcel Westerhout (Den Haag)
24-07-2017
10

Altijd even vriendelijk en bereid om dat extra stapje te doen. De relatie met de klant lijkt belangrijk.

Service
Anoniem
24-07-2017
9

Prima service, goed geregeld, zaken kloppen eigenlijk altijd. Reparaties zijn correct uitgevoerd. Prettige ontvangst door behulpzame service gerichte medewerkers. Praktisch gunstig: op zeer korte afstand werk.

Verkoop
Gerard Valkenburg (Delft)
20-07-2017
10

Autobefrijf Digo krijgt van mij een 10, omdat dit bedrijf voor mij alles uit de kast haalt om mij een mooie auto te leveren, en dit ook waar maakt

Verkoop
R.Fresco (Rijswijk)
20-07-2017
9

Prettig bedrijf. Geen overdreven houding. Receptiemedewerker is een topper. Niets te veel. Deze man is de spil van het bedrijf.

Verkoop
Dhr. de Jager (s-Gravenzande)
30-06-2017
7

Het niet kunnen nakomen van de juiste aflevering in verband nalatigheid van de importeur maar de dealer wel ons aanspreekpunt is

Verkoop
A. Derksen (Rijswijk)
30-06-2017
9

Wij zijn hier zeer prettig geholpen.
Zoals alle (3) eerdere Toyota's die wij bij Digo hebben gekocht.
Eenmaal een vertrouwd adres gevonden dan blijf je daar bij terugkomen.

Service
Anoniem
30-06-2017
10

Behulpzame medewerkers en gaven duidelijke informatie over de werkzaamheden die aan mijn auto moesten gebeuren.

Service
Anoniem
30-06-2017
10

Behulpzame medewerkers en gaven duidelijke informatie over de werkzaamheden die aan mijn auto moesten gebeuren.

Service
L. Frank
30-06-2017
10

Zeer tevreden over dit bedrijf: kwaliteit van het onderhoud en andere reparaties, het vriendelijke en altijd behulpzame personeel.

Service
F.H. Meppelder (Rijswijk)
30-06-2017
10

Garage zeer deskundig en betrouwbaar.
Steeds zeer goed geholpen en zonder onaangename verrassingen.

Service
Monique van Rijen (Delft)
30-06-2017
8

Vriendelijke behandeling en een goede service.

Verkoop
Anoniem
23-06-2017
10

Meedenken met de klant zonder te pushen. Service aan de receptie altijd naar tevredenheid .

Service
Anoniem
21-06-2017
9

Zeer vriendelijk personeel auto prima in orde en lekker schoon !

Service
Anoniem
21-06-2017
9

ik ben dik tevreden met mijn auto, over de vakbekwaamheid van DIGO en over de service

Service
Anoniem
21-06-2017
8

Op grond van mijn goede ervaringen met de receptie en met de afdeling Werkplaats, zowel wat betreft aflevering van het werk als ook wat betreft de communicatie en de sfeer

Verkoop
Roel Bakker (Delft)
20-06-2017
10

De service bij de werkplaats van Toyota Digo is altijd perfect! Bij de laatste twee occasions (BMW 3 serie) die ik heb gekocht bij Toyota Digo zijn alle relatief kleine mankementen snel verholpen. Mijn goede ervaringen met Toyota Digo zijn in de eerste plaats te danken aan het hoofd vd werkplaats en bovendien aan het hoofd van de afdeling verkoop. Prijzen van occasions en van inruilwaarde zijn heel redelijk. Het onderhandelen gaat op een rustige en prettige manier, en het is duidelijk dat klanttevredenheid en kwaliteit een minstens zo belangrijke rol spelen als alleen het verkopen van een auto.

Service
Anoniem
20-06-2017
10

Bekwaam en vriendelijk personeel.

Verkoop
Tom wiskerke (rijswijk)
20-06-2017
8

Vakkundig en vriendelijk

Service
A. van der Ende (Delft)
13-06-2017
10

Keurige garage, prettig geholpen bij receptie, goede afspraken en voorzover ik kan beoordelen prima vakwerk

Service
Koos van den Broek (Delft)
07-06-2017
10

Super goede service en echt heel klantvriendelijk, we zijn er echt super tevreden mee.

Service
Lindeke de Corte (Delft)
07-06-2017
9

Kom al jaren bij deze garage met mijn Toyota. Nooit problemen gehad en altijd prima geholpen. De medewerkers zijn altijd vriendelijk en netjes.

Service
P.Pronk (Den Hoorn)
07-06-2017
10

Vriendelijke , betrouwbare werkplaatsreceptie

Service
Arie Broekman (Pijnacker)
07-06-2017
9

nooit geen klachten

Service
nico van rheenen. (pijnacer)
02-06-2017
9

ben al sinds 1994 klant en al verschillende nieuwe auto s gekocht en altijd naar volle tevredenheid geholpen dit bedrijf is een leuk familie bedrijf.

Service
Gre Blinksma (Delft )
31-05-2017
8

Ik ben altijd naar te vreden heid geholpen

Service
Gert Jan (Vlaardingen)
31-05-2017
8

Goede betrouwbare dealer. Geen fratsen maar kwaliteit.

Verkoop
Henk de Groot (pynacker)
30-05-2017
9

Goede behandeling. juiste voorlichting, en goed mee denkend in de service. Klant is koning!

Service
mevr h a b Meijboom Gertsen (den haag)
24-05-2017
9

als ik geen goede ervaring zou hebben zou ik geen 14 jaar bij Autobedrijf DIGO blijven.

Service
Anoniem
24-05-2017
4

Een jaar geleden was ik tevreden,maar laatste bezoek helaas teleurgesteld over de resultaat van de werkzaamheden.

Service
Anoniem
22-05-2017
9

Al jaren een tevreden klant.

Service
CP van der Meer (Den Hoorn)
17-05-2017
8

OM HUN KENNIS VAN ZAKEN ,K